Στο τεχνικό τιμ των ανδρών της Αναγέννησης Φλόγας η Τάνια Μπουγιουκλή-Οι πρώτες της δηλώσεις

Στο τεχνικό τιμ των ανδρών της Αναγέννησης Φλόγας προστέθηκε η Τάνια Μπουγιουκλή, η  οποία μαζί με τον Ρούλη Καραγιαννίδη θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα της Πολίχνης. Η γνωστή κόουτς συνεχίζει κανονικά ως προπονήτρια των ακαδημιών του συλλόγου. Σε δηλώσεις της στο μπλογκ, ανέφερε τα εξής:








«Με τον Ρούλη Καραγιαννίδη μας συνδέει μεγάλη φιλία πολλών ετών. Συνεργαστήκαμε στην Δόξα Πεύκων στην Α΄ κατηγορία, στην Αναγέννηση Φλόγας στην Β΄ και Γ΄ Εθνική (την μισή σεζόν λόγω υποχρεώσεων μου με ομάδα της Β΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΘ. Εκτός από την καλή φιλία που μας δένει και είναι μεγάλο πλεονέκτημα στην εποχή που ζούμε διότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, έχουμε και πλήρη σύμπνοια απόψεων λόγω και της ενασχόλησης μας (εκτός από το μπάσκετ) και με τον στίβο. Υπάρχει ανιδιοτέλεια και καλή χημεία.

Στόχος της ομάδας είναι να πλασαριστεί στην Α΄ κατηγορία καθώς από πέρυσι η ομαδα δεν μπορούσε να αντέξει τα έξοδα της Γ΄ Εθνικής. Θα προσπαθήσουμε να έχει την θέση που της αξίζει (κάπου στην μέση βαθμολογικά) γιατί εκτός από έναν αθλητή οι άλλοι είναι όλοι καινούργιοι στον σύλλογο. Οταν δεν υπάρχει κορμός στην ομάδα, η προσπάθεια όλων γίνεται μεγαλύτερη και όχι απλή. Το αγαπάμε πολύ όλοι αυτό που κάνουμε (αθλητές και προπονητές) και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια