Αήττητες πρωταθλήτριες χειμώνα οι γυναίκες της Νίκης Βόλου

Στον πρώτο της αγώνα για το 2014 η γυναικεία ομάδα  της Νίκης Βόλου επικράτησε εκτός έδρας της Α.Ε.Β. Διμηνίου με 36-58.









Η Νίκη Βόλου είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έπαιξε αρκετά καλό μπάσκετ με τον τεχνικό της «κυανόλευκης» ομάδας να χρησιμοποιεί όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του. Η γηπεδούχος ομάδα που διαθέτει ένα αξιόμαχο νεανικό σύνολο, παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ δεν παρέδωσε τα όπλα βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει ένας όμορφος αγώνας.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου εξακολουθεί να προπορεύεται αήττητη στον πρώτο όμιλο του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ και το μόνο που απομένει είναι να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεκάλεπτα: 3-16, 11-30, 17-48, 36-58.
Διαιτητές: Κέτουλα-Πουργιανού
Α.Ε.Β.Δ. (Λότφι-Κατσαφούρης): Στατήρη 2, Χατζόγλου, Καλογήρου 2, Χατζηγιάννη 10, Ντόντη, Καϊοπούλου, Λιάσκου 6, Στρουμπούλη 2, Ιωσηφίδου, Ζυμπέρη 10, Δημητρέλια 4.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στεργιόπουλος): Ματθαιακάκη 2, Μιχαηλίδου 4, Φεφλέ, Καζαντζίδου 14 (2), Γιαννοπούλου 21, Παύλου 2, Μυριντζή 3, Μπράχου 6, Πλατανιώτη, Χρήστου 6, Στρίγκου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια