«Καταιγίδα» ο Θερμαϊκός στον Αγιο Αθανάσιο

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η ομάδα του Θερμαϊκού στις υποχρεώσεις της για το 2014, επικρατώντας εκτός έδρας της ΑΕΚ Αγίου Αθανασίου με το εντυπωσιακό 39-90.





Για τους «ασπρόμαυρους», η συγκομιδή των 90 πόντων αποτελεί νέο ρεκόρ παραγωγικότητας στη φετινή σεζόν ενώ για ακόμα μια φορά οι παίκτες του Δημήτρη Νέτα απέδειξαν γιατί έχουν το χαμηλότερο παθητικό στον πρώτο όμιλο της Γ2 Κατηγορίας, παίζοντας άμυνα για σεμινάριο.

Πρώτο «βιολί» των φιλοξενουμένων ήταν και πάλι ο Χρήστος Μπαχαράκης, ο οποίος πέτυχε 34 πόντους, με τον Αλέξη Κωτσάκη να τον ακολουθεί με 16. Ωστόσο, γεγονός αποτελεί πως από την πλευρά των νικητών δεν υστέρησε σε απόδοση απολύτως κανείς, ανεξαρτήτως πόσους πόντους σημείωσε ο καθένας.

Για της ΑΕΚ, ξεχώρισαν οι Προκοπίου και Σμυρναίος, με τον πρώτο να έχει πετύχει μάλιστα και το μοναδικό εύστοχο σουτ τριών πόντων στην αναμέτρηση.

Διαιτητές: Σιταρίδης-Γιαννάκης
ΑΕΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Μαυροματίδης): Ιτσιόπουλος, Προκοπίου 12(1), Σμυρναίος 11, Μητρούδης, Κωνσταντινίδης 5, Σαραντιάδης 6, Κανλής, Σίβρης 2, Τσακίρης 3.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Νέτας): Κωτσάκης 16, Οικονόμου 10, Μπαχαράκης 34, Αλβανός 3, Πολυμέρου 10, Αγγελόπουλος 6, Τρυφωνίδης 5, Ευταξίας 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια