Παναθηναϊκός: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Αλέκου Δάγλα»

Με αρκετή καθυστέρηση ο Παναθηναϊκός απάντησε στον Πρωτέα Βούλας για τα γεγονότα του μεταξύ τους αγώνα πριν τις γιορτές αναφέροντας τα εξής:







«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο σεβόμενος το κλίμα των εορτών δεν είχε τοποθετηθεί σε ανακοινώσεις και γεγονότα που μας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας το Παναθηναϊκό αίσθημα. Για το λόγο αυτό και το πράττει σήμερα:

Για την ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας (24/12/2013): Διαβάζοντας τις απίστευτες καταγγελίες του Πρωτέα Βούλας, αναρωτιόμαστε αν οι συγγραφείς της καταγγελίας ήταν παρόντες ή απλά μας κοροϊδεύουν... Και θλιβόμαστε, γιατί πιστεύαμε ότι ο Πρωτέας διοικείται από έμπειρους παράγοντες, οι οποίοι ωστόσο αντί να τραβήξουν το αυτί του κ. Δάγλα, που προκάλεσε τον Παναθηναϊκό με απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καταφεύγουν σε αυτό τον φτηνό λαϊκισμό.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το συμπαθές σωματείο της Βούλας πως όπως όλες οι ομάδες που έρχονται στον Τάφο του Ινδού, έτσι και ο Πρωτέας θα λάβει την άριστη φιλοξενία του Παναθηναϊκού. Από την άλλη μεριά, θέλουμε και ο Πρωτέας να μας εγγυηθεί πως η συμπεριφορά του προπονητή του, κ. Δάγλα, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου θα κινηθεί σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια, χωρίς προκλήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια