Δωδέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τους παίδες του Καλοχωρίου

Στο γειτονικό ντέρμπι του Δήμου Δέλτα μεταξύ Καλοχωρίου και Ιωνίας ο Μέγας Αλέξανδρος  επικράτησε δίκαια του Ιωνικού με 46-40.









Το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής, για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του 4ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ δύο αξιόλογων συλλόγων της Δυτικής Θεσσαλονίκης που κάνουν μεγάλη προσπάθεια στις ακαδημίες τους.

Η νικήτρια ομάδα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 18-8. Στα δύο επόμενα δεκάλεπτα ο Ιωνικός ανέκαμψε και το τέλος του τρίτου  τον βρήκε προηγούμενο με σκορ 33-34. Στο τελευταίο όμως και καθοριστικό δεκάλεπτο ο Μέγας έδειξε χαρακτήρα και με πιεστική άμυνα σε όλο ο γήπεδο έκλεψε μπάλες και κέρδισε δίκαια. Οι πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα ενδιαφέρον, ανταγωνιστικό και άκρως μπασκετικό παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 18-8, 24-22, 33-34, 46-40
Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Γκούμας
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Δημητρόπουλος): Καζαμίας 11, Μακρίδης 2,  Περγκιόνι 11(1), Παπαχριστοφόρου 11(2), Λεμονίδης 2, Μητρούσης 2, Λεωνάκης 2, Αναγνωστόπουλος 5, Μπίζογλου.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Γεράσης): Σέφκας 14, Χαντούρι 2, Βουλγαρίδης 3, Σαρησάββας 8, Ηλιάδης 12,  Ιγγλέζος, Αντωνιάδης 1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια