Βασιλακόπουλος: «Τέλος ο Τρινκιέρι»

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Pick and Roll» του OTE TV ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος έριξε τους τίτλους τέλος στη συνεργασία με τον Αντρέα Τρινκιέρι και υποστήριξε ότι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της «wild card» για τη συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.








«Δεν έχουμε προπονητή αυτή τη στιγμή», αποκρίθηκε ο ισχυρός παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Εθνικής ο Ιταλός Αντρέα Τρινκιέρι. Και είναι η πρώτη φορά που το κάνει τόσο ευκρινές, τόσο ξεκάθαρο ότι ο κόουτς της Ούνιξ Καζάν αποτελεί παρελθόν από την Εθνική!

 «Θα έχουμε άλλο προπονητή αν έχουμε εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ και άλλο εάν θα πρέπει να δώσουμε προκριματικούς αγώνες. Ενδεχομένως θα είναι και άλλη η σύνθεση της Εθνικής στη μια και την άλλη περίπτωση», δήλωσε ο Γ. Βασιλακόπουλος στην εκπομπή «Pick and Roll» του OTE TV.

Αναφορικά με τη «wild card», που διεκδικεί η Ελλάδα για μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας το καλοκαίρι του 2014, ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε: «Το ζήτημα της wild card το έχω αναλάβει προσωπικά. Δεν λέω ότι αποτελεί στοίχημα για μένα, γιατί δεν μου αρέσει ο τζόγος. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι τον απεχθάνομαι».

Όσο για τη δωρεά που χρειάζεται η FIBA για να μοιράσει αναλόγως τις «wild card», ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν ξεκάθαρος: «Δεν μου αρέσει αυτός ο πλειστηριασμός της FIBA». Επανέλαβε, όμως, ότι η ΕΟΚ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε να στείλει την Εθνική στην Ισπανία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια