All- Star (λέμε τώρα…) Game στο τουρνουά παίδων του Ατέρμονα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Διεξήχθη σήμερα το πρωί το πρώτο All- Star Game στην ιστορία του Atermon Sports Center- και ήταν, ομολογουμένως, εντυπωσιακό. Οι συμμετέχουσες ομάδες κατέβασαν όλα τ’ αστέρια τους στο γήπεδο, προκειμένου να πάρουν μέρος στους τρεις διαγωνισμούς.






Στο «Skills Challenge» ταχύτερος εξ όλων αναδείχτηκε ο Δημήτρης Σκόνδρας από την ABC της Πάτρας που δικαίωσε το παρατσούκλι του «Φως» (λόγω του ότι «τρέχει» εξίσου γρήγορα με αυτό) και με 21, μόλις, δευτερόλεπτα συνολικό χρόνο πήρε το βαρύτιμο τρόπαιο σπίτι του- στην Πάτρα.

Στις ελεύθερες βολές ο διστακτικός, αρχικά, στο να συμμετάσχει Μπάμπης Ταχματζίδης της Αναγέννησης- Φλόγας ήρθε από το πουθενά (ή, ίσως, από το play room) και έκανε την έκπληξη μεγατόνων, ευστοχώντας σε 4 στις 5 βολές στον τελικό, αφήνοντας δεύτερο τον Κυριάκο Ταταρίδη της Νεάπολης.

Τέλος, στα τρίποντα ο- επίσης απρόθυμος αρχικά να σουτάρει- Βασίλης Ελευθεριάδης της Φλόγας τρέλανε εαυτόν και αλλήλους βάζοντας 7 τρίποντα και κατέλαβε, έτσι, την πρώτη θέση.

Στο bonus γύρο των τριπόντων ο «Palermo» Γιάννης Κωνσταντινίδης (προπονητής της Χαλκηδόνας) έκανε, κυριολεκτικά, πλάκα στο διοργανωτή Γιάννη Γιαννάκη (6-4 τα εύστοχα σουτ) και κέρδισε ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια