Έπαιξε σαν... πρωταθλητής ο Ιπποκράτης Κω-Μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 60-55-Βίντεο από το παιχνίδι

Σα να πήρε το πρωτάθλημα. Εκπληκτικά πράγματα απ’ τον Ιπποκράτη Kos Hotel ο οποίος όχι μόνο είδε στα μάτια τον πρωταθλητή Ελλάδας αλλά με επική ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο τον κέρδισε κιόλας με 60-55 πετυχαίνοντας την πιο σημαντική νίκη της ιστορίας του και χαρίζοντας χαμόγελα στον κόσμο που είχε κατακλύσει το Κλειστό γυμναστήριο Κω μιάμιση ώρα πριν το παιχνίδι.

Όπως γράφει το www.giafkasports.gr «εξαιρετική παρουσία απ’ όλες τις αθλήτριες του Μιχάλη Καπλανίδη, στον αμυντικό τομέα κυριολεκτικά έτρωγαν σίδερα ενώ στην επίθεση με πρώτο βιολί την Κεχαγιά που το έβαζε όπως ήθελε έκανε… μια χαψιά τον πρωταθλητή Παναθηναικό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερνε είτε με την Γέμελος είτε με την εξαιρετική Ντέλβα η οποία πέτυχε 29 πόντους να πάρει ένα προβάδισμα στο σκορ 6-14 στο πρώτο δεκάλεπτο, και 24-31 στο ημίχρονο με την ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη πάντως να έχει κάποια μικρά ξεσπάσματα αλλά να είναι αρκετά άστοχη.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου το οποίο σχεδόν πάντα είναι το καλό της ομάδας, ο Ιπποκράτης Kos Hotel μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το μάτι του να γυαλίζει για τη νίκη. Περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τα ατού του Παναθηναικού ο οποίους σημείωσε μόλις έξι πόντους στην τρίτη περίοδο και έχοντας την Κεχαγιά να κάνει ότι θέλει στον επιθετικό τομέα κατάφερε με συνολικό επιμέρους σκορ να κάνει το 24-31, 42-37.

Πλέον τα νερό είχε μπει στα αυλάκι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ήταν μόνο πέντε πόντους πίσω αλλά ο Ιπποκράτης Kos Hotel αφού είδε ότι μπορεί να καταφέρει, θα "πέθαινε" στο γήπεδο για το ροζ φύλλο αγώνος. Με καθαρό μυαλό στην επίθεση πλέον και παίρνοντας πόντους και απ' τις Ρασίντ και Κουφογιάννη η ομάδα διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα της και έφτασε σε αυτήν την μεγάλη νίκη με 60-55 κλειδώνοντας ουσιαστικά μια θέση στην τετράδα αφού προηγουμένως ο Άρης είχε κερδίσει το Ρύσιο που ακολουθούσε στην βαθμολογία.

Ότι και να γράψεις για τον κόσμο είναι λίγο. Έχοντας γεμίσει το κλειστό σχεδόν 1.5 ώρα πριν αρχίσει το ματς ήταν ο έκτος παίκτης του Ιπποκράτη Kos Hotel.  Δυναμικό παρών και απ' το club του Παναθηναικό στην Κω.

Δεκάλεπτα: 6-14, 24-31, 42-37, 60-55
Διαιτητές: Καραβίτης- Καλογερόπουλος Φ.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 3, Πατμίου, Ισκιόγλου 2, Κεχαγιά 25(1), Σβύνου, Σαράγια 2, Δρεττάκη, Ρασίντ 14, Κουφογιάννη 14.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σαμαντούρα): Καλέντζου 5, Γέμελος 17(3), Μαγκλάρα, Κοσμά 1, Σλούκα 3(1), Χρονοπούλου, Καβάσιλα, Ντέλβα 29.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια