Νέα επιβλητική εμφάνιση των γυναικών της Νίκης Βόλου-Εξαιρετικές Καζαντζίδου και Γιαννοπούλου

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Νίκη Βόλου επικράτησε της Ολυμπιάδας Λάρισας με 78-45 για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ.







Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα την Καζαντζίδου που πέτυχε πέντε τρίποντα όλα στο πρώτο ημίχρονο, όπως και την Γιαννοπούλου να ολοκληρώνει με επιτυχία κοντά στο καλάθι πολλές από τις επιθέσεις, οι «κυανόλευκες» είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από την έναρξή του. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιάννης Στεργιόπουλος έκανε αλλαγές, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι του μπάσκετ, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος φυσικά έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 20-9, 42-23, 55-34, 78-45
Διαιτητές: Κέτουλας-Δόλγυρας
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στεργιόπουλος): Ματθαιακάκη 2, Μιχαηλίδου 2, Φεφλέ, Καζαντζίδου 28 (5), Γιαννοπούλου 21, Παύλου 8, Μυριντζή 1, Μπράχου 7 (1), Πλατανιώτη, Χρήστου 8, Βουτσή-Μιχάλα, Στρίγκου 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γεωργοπούλου): Νταουντάκη, Λάμπρου 25 (2), Δημήρη 1, Μπόσκου, Παναγιώτου, Ντέγκα, Ζαχαρά, Λαμπρίδου 14, Χατζοπούλου, Νταναβάρα 5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια