Ανέλπιστη ήττα με παράπονα από τη διαιτησία για τον Α.Ο. Μεσήμβριας

Τραγική εμφάνιση για τον Α.Ο. Μεσημβρίας και ανέλπιστη αλλά και ντροπιαστική ήττα από τον Π.Ο. Ξηροκρήνης ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό των Αμπελοκήπων.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα των ηττημένων, «οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας σαφώς υποτίμησαν τους αντιπάλους τους και όπως ήταν επόμενο το πλήρωσαν ακριβά. Ήταν η τέταρτη ήττα για τη φετινή περίοδο που έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις του Α.Ο.Μ.

Θα πρέπει να αναφερθεί η επικίνδυνη διαιτησία των κκ Μπίκη και Μιμικόπουλου που όχι μόνο έκαναν πάρα πολλά λανθασμένα σφυρίγματα (πράγμα συνηθισμένο πλέον στους αγώνες της Γ 2 κατηγορίας) αλλά λίγο έλειψε να γίνουν ηθικοί αυτουργοί σοβαρών τραυματισμών πολλών παικτών.

Οι διαιτητές έχασαν τον έλεγχο σε ένα πανεύκολο παιχνίδι και κατάφεραν να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο νεαρός διαιτητής κ. Μιμικόπουλος κάλεσε την αστυνομία χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. πρέπει να ασχοληθεί κάποια στιγμή και με τις χαμηλές κατηγορίες γιατί κι εκεί αγωνίζονται αθλητές που προσπαθούν και αγωνίζονται το ίδιο με αυτούς της Α΄ κατηγορίας».

Δεκάλεπτα: 13-16, 31-27,  49-42,  72-63
Διαιτητές: Μπίκης-Μιμικόπουλος
Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (Σαπατακίδης): Αμανατίδης Α. 2, Νικολαϊδης 15, Μακρής, Κάντος, Αρβανιτίδης 4, Σαπατακίδης, Αμανατίδης Ν. 1, Τσακαλαϊδης 25 (2), Διδασκάλου 20 (1).
Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Μπίνας, Χατζηαποστόλου 8, Χουρμουζηίδης, Μπρούσαλης 2, Κιουρσίδης 24 (2), Αλμασίδης 11, Θεοδωρίδης 3, Χασαπίδης, Τσιρέκας, Στάμογλου 8, Χριστοφής, Οικονομάκος 7 (1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια