Επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ Φιλοκτήτη και ΣΑΕ Αστέρια-Κρατήθηκε το δελτίο παίκτη των «Επιστημόνων»

Εχοντας το προβάδισμα σε όλο τον αγώνα ο Φιλοκτήτης επικράτησε με 89-79 του ΣΑΕ Αστέρια.








Όπως μας ενημέρωσαν οι γηπεδούχοι μετά το τέλος του αγώνα ορισμένοι παίκτες των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν φραστικά σε παίκτες του Φιλοκτήτη, κατά την διάρκεια της χειραψίας που γίνεται μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο πρώτος  διαιτητής της αναμέτρησης κράτησε το δελτίο του Σαουλίδη του ΣΑΕ ΑΣτέρια λόγω εξύβρισης και επιθετικής συμπεριφοράς.

Δεκάλεπτα: 14-12, 33-30, 67-63, 89-79
Διαιτητές: Γαβριηλίδου-Καλφόπουλος
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ (Οταμπασίδης Μ.): Γκάζος 18(2), Καπετανίδης 31(1), Τσαλκιτζής 8 , Σταυρίδης 8(2), Γιαννακίδης 3, Οταμπασίδης 7, Νικολαϊδης 8(1), Σοφιανίδης 4, Κάργας 2.
ΣΑΕ ΑΣΤΕΡΙΑ (Ταγαράκης): Μανωλακίδης 13(2), Γκέκας 12, Σκανδάλης 11, Αθανασάκης 2, Παπαδόπουλος 26, Σαουλίδης 7, Χατζηαθανασίου 4, Βαρδάκας 2, Παληογιάννης, Φουρναράκης, Πλιάτσικας, Ξανθίδης

 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η συγκεκριμενη διαιτητρια δεν μπορεισ να την δωσεισ ουτε το χερι.κραταει τα δελτια ειτε μιλασ ειτε οχι.ειμαι παιχτρια κ μασ παιζει εσκεμενα πολλεσ φορεσ κ εξαιτιασ τησ συμπεριφορασ τησ χασαμε παιχνιδια.με εβρισε μεσα στο παιχνιδι κ μ απειλεισε αν μιλησω θα με παρει το δελτιο.γιαυτο κ την ειχαν αποχη 2 χρονια απο τα γηπεδα.κατι πρεπει να γινει με την γαβριηλιδου.δεν εχει το δικαιωμα να μασ βριζει κ ν απειλει. ευχαριστω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κακη συμπεριφορα απο τον φιλοκτητη που εχει μεγαλο θρασος να κατηγορει τους αντιπαλους. οι 2 διαιτητες ειναι υπευθυνοι βεβαια λογω της ανεπαρκειας τους ειναι επικυνδινοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά θα κάνουν από τον φίλοκτητη να ασχολούνται με την ομάδα τους και με την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων αθλητών τους. Δεν είναι δυνατόν να χτυπάς, να βρίζεις σε όλο τον αγώνα, με την ανοχή των διαιτητών, και στο φινάλε να ζητάς να σου δώσει το χέρι ο δαρμένος και αδικημένος αντίπαλος...
Να κοιτάτε να παίζετε μπάσκετ σε όλο τον αγώνα Και μετά να έχετε την απαίτηση να σας δώσουν το χέρι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάκιστη αθλητική συμπεριφορά των αθλητών του φίλοκτητη. Σε όλο το ματς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
(Μάριος Οταμπασίδης Υπεύθυνος Τμήματος)
Μιας και εμείς μιλάμε με ονοματεπώνυμα, τα Αστέρια θα ήταν προτιμότερο να κάνουν αυτοκριτική παρά να λένε για την ομάδα μας. Κανένας παίκτης του Φιλοκτήτη δεν έβρισε και δεν κινήθηκε απειλητικά, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι από το 1ο λεπτό πετούσαν ή κλωτσούσαν μπάλες μετά από καλάθι. Το κρίμα της υπόθεσης είναι ότι τα Αστέρια έχουν μ.ο ηλικίας 35+ ενώ ο Φιλοκτήτης 23.

Λυπάμαι ιδιαίτερα όταν μεγάλοι άνθρωποι επιτίθονται φραστικά και κινούνται απειλητικά σε παιδιά που περνάνε ηλικιακά 10 με 15 χρόνια.

Η διαιτησία ήταν πολύ καλή και σφύριξε 50-50 με τα όποια λάθη της.

Οπότε παρακαλούνται οι κύριοι/ες ανώνυμοι όταν εκφράζουν απόψεις και κατακρίνουν αντίπαλες ομάδες, να γράφουν με ονοματεπώνυμο.
Ο χρήστης Nakata11 είπε…
Οταν δεν μπορεις να δεχτεις την ηττα, στρεφεσαι σε διακαιολογιες. Σα δεν ντρεπεστε 40 χρονων μεσο ορο ομαδα. Ειναι προσωπικα τα προβληματα σας κυριοι. Ο Φιλοκτητης σεβεται παντα τους αντιπαλους.
Ο χρήστης Unknown είπε…
ειναι κριμα να λενε τετοια λογια οι παιχτες των αστεριων γτ ισως ειναι η καλυτερη ομαδα μαζι με το παστερ στη κατηγορια.αυτο που δινει ομως ακομα μεγαλυτερη αξια στο καλυτερο ειναι να ξερεις να χανεις και να παραδεχεσαι την ανωτεροτητα των αντιπαλων,γτ στο συγκεκριμενο παιχνιδι ο φακοφ επαιξε με μεγαλυτερο παθος και κερδισε.δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος για τη διατησια γτ οταν παιζεις και το ματς κρεμεται σε μια κλωστη ειναι δυσκολο να νιωσεις συμπονοια για τον αντιπαλο.σιγουρα εδωσε καποια σφυριγματα κατα σας και προσωπικα τα παραδεχτηκα μες το παιχνιδι,οπως εινα ισιγουρο οτι εγινε και το αντιθετο.εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι μας εχουν παιξει πολυ χειροτερα οι διατητεσ σε αλλα παιχνιδια και χασαμε,αλλα παντα διναμε τα χερια στο τελος στους αντιπαλους.ειστε και 40 χρονων καποιοι,με παιδια και δουλευετε σαν προτυπα γι αυτους,εκτος και αν θελατε να δειξετε το παραδειγμα προς αποφυγη,τοτε τα καταφερατε.τελος παντων,ζητω συγγνωμη αν ξεφυγε καπου το ματς και ειχαμε αντιπαραθεσεις αλλα το ιδιο πρεπει να κανετε και σεις για να εχουμε ενα ησυχο ματς στο δευτερο γυρ