Ατυπη ρεβάνς για το εφηβικό της Αναγέννησης Φλόγας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το εφηβικό τμήμα της Αναγέννησης Φλόγας, απέναντι στην ομάδα των Αμπελοκήπων Μενεμένης με 53-47.








Με τη νίκη αυτή το σύνολο του Χριστοφορίδη πήρε μια άτυπη ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι ξεκίνησαν νωθρά και αντιμετώπισαν προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει στο 9-16 με τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Η δεύτερη περίοδος ήταν λίγο καλύτερη, χωρίς όμως να καταφέρει η Αναγέννηση να περάσει μπροστά παρότι κατάφερε με σερί 7-0 να ισοφαρίσει 16-16.Το ημίχρονο έληξε με τους Αμπελόκηπους να προηγούνται 20-23.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Οι αθλητές των γηπεδούχων έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μέχρι και με οκτώ πόντους, κλείνοντας όμως το τρίτο δεκάλεπτο με διαφορά μόλις τεσσάρων πόντων 42-38.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά συνέχισε να μεγαλώνει κι έφτασε μέχρι και τους ενννέα για να φτάσουμε στο τελικό 53-47. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το εκπληκτικό τρίποντο του Εμμανουηλίδη από το κέντρο του γηπέδου ακριβώς στη λήξη του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 9-16, 20-23, 42-38, 53-47
Διαιτητές: Γαβριηλίδου-Γκούμας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ (Χριστοφορίδης): Βαρδόπουλος 13, Μελιτάς, Γιουμίδης, Ιωσηφίδης 14, Ξανθόπουλος, Τσιαπανίτης 8(2), Αβραμίδης 5, Κιαμουλίδης 2, Γιαννουλίδης 3, Ζωγράφος 8.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Μαλτέζος): Καλαϊτζίδης, Λεμονίδης 2, Μανουσαρίδης 2, Εμμανουηλίδης 23(4), Γρηγοριάδης 4, Πολυχρονιάδης, Γουδετσίδης, Καρακολτζίδης, Κωσταντινίδης, Λαζαρίδης 10, Παντελίδης, Καραγιάννης 6.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιο πίσω από το κέντρο ήταν