Ζευγώλης: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

«Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας κι αυτό τα λέει όλα. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, σεβόμαστε την αξία του και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».







Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζευγώλης ανέλυσε τον αυριανό (16:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό (διαιτητές οι Καραβίτης - Παπαγιαννόπουλος), με τον οποίο κλείνουν οι υποχρεώσεις του X-LEVEL Αθηναϊκού για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

«Φτάσαμε στη στροφή κι όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ' αυτό, θα κληθούμε να κάνουμε ατομικές και ομαδικές υπερβάσεις. Ο X-LEVEL Αθηναϊκός παίζει από την αρχή με ελλείψεις,  προϊόν εξωγηπεδικών αποφάσεων, τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Δεν μπορεί κανείς να υποσχεθεί κάτι παραπάνω, από το ότι θα παλέψουμε για κάθε μπάλα, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και την ενέργεια κι αυτό είναι που νομίζω ότι θέλουν να βλέπουν οι επενδυτές και οι φίλοι του συλλόγου.

Ελπίζω ότι η συνάντηση θα είναι αντάξια της ιστορίας και της δυναμικότητας των δύο ομάδων, θα γίνει σε όμορφη ατμόσφαιρα και θα αποτελέσει διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ, που έχει ανάγκη τέτοιων υψηλού επιπέδου αναμετρήσεων» συμπλήρωσε ο τεχνικός του X-LEVEL Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης.


* Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι η είσοδος στο κλειστό της Εργάνης θα γίνει μόνο με πρόσκληση, γι' αυτό και παρακαλούμε όσους δεν έχουν προμηθευτεί, να μην έρθουν στο γήπεδο, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια