Τέλος από τις γυναίκες του Πανιωνίου ο Τόλιας-Κοντά σε Δεσποτάκη;

Ο Νίκος Τόλιας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, μετά τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.








«Ευχαριστώ τους κυρίους Ριζόγλου και Κωνσταντώνη που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Πανιώνιος. Επίσης ευχαριστώ τον έφορο κ. Στεργιόπουλο τον γιατρό κ. Μπριλάκη που ήταν συγκινητικοί όπως και όλες τις αθλήτριες που συνεργάστηκα μαζί τους άψογα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός ενώ από την πλευρά του σε δηλώσεις του στον τύπο ο γενικός αρχηγός του τμήματος Άγγελος Ριζόγλου:

«Είναι μεγάλη η απώλεια του Νίκου Τόλια αλλά η λύση της συνεργασίας μας έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήτα μονόδρομος αν και η ομάδα στο τελευταίο διάστημα είχε μεγάλη βελτίωση και έπαιζε πολύ καλά. Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο για την μεγάλη συνεισφορά του και τονίζω ότι ο στόχος μας για παραμονή στην Α2 παραμένει».

Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Νίκου Τόλια, με τον έμπειρο Μάριο Δεσποτάκη να είναι στην κορυφή της λίστας των επιλογών του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια