Διαψεύδει για πρόταση από την Ελευθερούπολη ο Ραδής Θεοδωρίδης- Τεχνικός διευθυντής στην υποδομή του Ηρακλή Καβάλας ο Φώτης Σαχαρίδης

Ανυπόστατες είναι οι φήμες που θέλουν τον Ραδή Θεοδωρίδη να μετακομίζει στη γειτονική Ελευθερούπολη, στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ. Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ηρακλή Καβάλας δήλωσε:







«Ποτέ δεν είχα πρόταση από τον ΓΣ Ελευθερούπολης για να αναλάβω την ομάδα. Ημουν και παραμένω προπονητής του Ηρακλή Καβάλας. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά μαζί με τους παίκτες μου,  για να επιτευχθεί ο στόχος μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

 Ο πρόεδρος του Ηρακλή  κ. Ε. Γοργίας τόνισε ότι τέτοιες φήμες μπορεί να είναι ακόμη και κακόβουλες και πιθανόν να έχουν στόχο την διατάραξη του κλίματος στην ομάδα. Εξάλλου, είπε ότι αν όντως υπήρχε τέτοια πρόταση στον προπονητή, να αναλάβει δηλαδή ομάδα Β’  Εθνικής, αυτό θα δικαίωνε για μία ακόμη φορά την επιλογή του από τον Ηρακλή. Τόνισε επίσης. ότι ήρθε η ώρα ο Ηρακλής Καβάλας να ενισχυθεί, ώστε να αναπτυχθεί πλέον σαν ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.

Τεχνικός διευθυντής στην υποδομή του Ηρακλή Καβάλας ο Φώτης Σαχαρίδης

Στην ηγεσία της Τεχνικής Διεύθυνσης, της Οργάνωσης και Λειτουργίας των υπό σύσταση πλέον Τμημάτων Υποδομής και Ακαδημίας του Ηρακλή, είναι από σήμερα  ο γνωστός και έμπειρος τεχνικός Φώτης Σαχαρίδης.

Ο κ.Σαχαρίδης, δραστηριοποιείται στον χώρο του Καβαλιώτικου μπάσκετ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με μεγάλη εμπειρία, ιδιαίτερα σε παιδιά μικρών και νεαρών ηλικιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια