Πήρε τη νίκη αλλά όχι και τη διαφορά το εφηβικό του Καλοχωρίου-Φωτορεπορτάζ

Για την τρίτη αγωνιστική, του δευτέρου γύρου του τρίτου ομίλου, του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου πέτυχε σπουδαία νίκη, που ισοδυναμεί με  μισή πρόκριση, εντός έδρας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του ομίλου Όλυμπο Κορδελιού καθώς επικράτησε με 50-41.





Το παιχνίδι μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου πήγαινε πόντο πόντο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι υπερέβαλαν εαυτό και με το επί μέρους σκορ στο 23-4 βάλανε τις βάσεις όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την κάλυψη της διαφοράς των 16 πόντων του πρώτου αγώνα. Στο τέταρτο όμως και καθοριστικό δεκάλεπτο κολλήσανε στο σκορ αλλά τελικώς φύγανε με την υπερπολύτιμη νίκη.

Δεκάλεπτα: 15-13, 24-26, 47-30, 50-41
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χρ.-Παπαδοπούλου Κ.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Δημητρόπουλος): Πιτσάνης 6,  Καζαμίας, Μαργιολάκης, Παπαχριστοφόρου 12(1), Κοντινέλης 4, Δρακούλης 5, Πασχούδης 6, Κιορφελέκας 17(1).
OΛΥΜΠΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Κατσούλης): Στόικος, Γιαμπαντζάκης  2, Ζαραφίδης  3, Μαριούλας, Καλλιστρατίδης 7, Γεωργιάδης 5, Τζελέπης 7,  Νεραντζάκης  7(1),  Σιδηρόπουλος 2, Κοκκινίδης 4, Καντζαρίδης 4.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια