Η Ακαδημία Αθλος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί το Μαντουλίδη

Την Κυριακή που μας πέρασε η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για φιλικούς αγώνες.





Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στη Θεσσαλονίκη (δύο ιδιωτικά  κλειστά γυμναστήρια) τα παιδιά συμμετείχαν σε πέντε αγώνες με τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του δημοτικού σχολείου αγωνίστηκαν τα τμήματα της Α’, της  Β’ και της Γ’ δημοτικού ενώ στο γήπεδο του Γυμνασίου-Λυκείου τα τμήματα προμίνι (Δ’,Ε’ δημοτικού) και μίνι (ΣΤ δημοτικού-γυμνάσιο). Η μετακίνηση αθλητών και γονέων από και προς την Αλεξάνδρεια έγινε με διώροφο λεωφορείο.

Ήταν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική εμπειρία για τα παιδιά της Ακαδημίας Άθλος και οι υπεύθυνοι του συλλόγου υπόσχονται ανάλογες δραστηριότητες και στο μέλλον. Ηδη υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ για φιλικά και παρακολούθηση ενός αγώνα της ανδρικής ομάδας στην Α1 καθώς και πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε τουρνουά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Άθλος θέλει να ευχαριστήσει την Ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για την άψογη φιλοξενία και την οργάνωση των αγώνων.

Φωτορεπρτάζ από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ:

http://tsiotras.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7478.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια