Η άποψη του Μακεδονικού Λητής για την ήττα από την Ασσηρο

Στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού Λητής γράφτηκε το παρακάτω σχόλιο για την ήττα από την Δόξα Ασσήρου:






«Πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, ο Μακεδονικός Λητής ηττήθηκε από την μαχητική Δόξα Ασσήρου με σκορ 43-39.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο στον οποίο επιστατούσαν «πολικές» συνθήκες, οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αναμετρηθούν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, χωρίς καμία να καταφέρει να αποκτήσει διαφορά μεγαλύτερη των 4 πόντων, γεγονός που ευνόησε την γηπεδούχο ομάδα της Δόξας Ασσήρου να πάρει την νίκη καθώς ήταν ψυχραιμότερη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Η ομάδα μας απεναντίας βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα επιθετικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι το ποσοστό σε ελεύθερες βολές ήταν μόλις 4 στις 24 προσπάθειες. Παρόμοια, αλλά όχι τόσο μεγάλη, ήταν και η αστοχία στα σουτ δύο και τριών πόντων. Έχοντας μέσο όρο επίθεσης τους 60 πόντους στα οχτώ παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι στιγμής, το γεγονός ότι πέτυχε μόλις 39 πόντους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δείχνει την κακή μέρα που βρέθηκε η ομάδα μας, όσο αφορά τον επιθετικό τομέα.

Δύο γεγονότα τα οποία έπαιξαν ρόλο στην κακή εμφάνιση της ομάδας, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία, ήταν αφενός το γεγονός ότι η ομάδα είχε στην σύνθεσή της μόνο έναν play maker και αφετέρου το χτύπημα που δέχθηκε ο Βαλιάνης Άγγελος στο πρόσωπο, στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου και το οποίο τον κράτησε στον πάγκο μέχρι την λήξη του αγώνα. Σε αυτό το σημείο να πρέπει να αναφερθεί ότι δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα και το χτύπημα ήταν μια άτυχη στιγμή στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ.

Στόχος είναι η ομάδα να ξεπεράσει γρήγορα αυτόν τον αγώνα, να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στο παιχνίδι που θα γίνει αύριο Τετάρτη 11/12/2013 και ώρα 21:30 στην έδρα μας με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο Ασπροβάλτας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια