Επίσκεψη των ακαδημιών του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βέροια-Φωτορεπορτάζ

Επιβλητική και απόλυτα επιτυχημένη η εξόρμηση της ακαδημίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Βέροια για φιλικούς αγώνες με τον τοπικό ΑΟΚ Βέροιας.










Συγκεκριμένα έξι τμήματα από τους γεννημένους το 2000 έως και το 2007 έδωσαν φιλικούς αγώνες (τέσσερις στο Μακροχώρι και δύο στην Εληά). Πολύ καλή η συμμετοχή αφού 80 αθλητές και 50 συνοδοί, παρά τη συνεχή βροχή με δύο λεωφορεία, αρκετά ΙΧ πήγαν στη Βέροια.

Άψογη η φιλοξενία των ανθρώπων της Βέροιας από τους προπονητές κ. Τούσα Θωμά και Μπογδαμπείδη Γιώργο αλλά γενικά και από όλους τους γονείς των παιδιών της Βέροιας που συνεισέφεραν για το ιδανικό κλίμα.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε φαγητό στο εστιατόριο «Παπαγάλος», στο κέντρο της Βέροιας που βάλθηκε να συνεχίσει το άριστο των εντυπώσεων με την εξυπηρέτηση και τις διευκολύνσεις που παρείχε.

Στις 3.15 έγινε η καθιερωμένη προσπάθεια για το «Μέγας» σε φωτογραφία στις κερκίδες της Εληάς και στις 3.45 η αποστολή πήρε το δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ζηβωνης Αθανάσιος είπε…
Οι εξορμήσεις των τμημάτων υποδομής του Μέγα στην Βέροια ήταν πάντα ιστορικές. Είχα την χαρά πριν λίγα χρόνια να είμαι κι εγώ εκεί σε αρκετές εκδρομές τόσο σαν πατέρας όσο και σαν Έφορος των κοριτσιών των τμημάτων υποδομής και έχω να θυμάμαι πάντα κάτι ξεχωριστό από κάθε εκδρομή. Λυπάμαι μόνο που στις παραπάνω φωτογραφίες είναι μόνο αγόρια και όχι κορίτσια γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια το γυναικείο τμήμα του ιστορικού συλλόγου πρωταγωνιστούσε στην Α1 κατηγορία των γυναικών. Μπράβο στους υπεύθυνους των Ακαδημιών για την συνέχιση της πατροπαράδοτης αυτής εκστρατείας και μάλιστα σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς.