Αθηναϊκός: «Ο δικός μας τρόπος»- Μόνο προσκλήσεις με Παναθηναϊκό

Ποτέ καμία αλλαγή προπονητή δεν αποτελεί… ευχάριστη διαδικασία. Στον X-LEVEL Αθηναϊκό, όμως, τα αδύνατα γίνονται δυνατά, γιατί έχουν τον δικό τους τρόπο να βλέπουν τα πράγματα και τις καταστάσεις.





Ο Δημήτρης Αποσκίτης ήταν εκεί. Παρέδωσε τα… κλειδιά της ομάδας στον Γιώργο Ζευγώλη, μίλησε στις παίκτριες, πριν αφήσει τον νέο κόουτς της ομάδας να αναλύσει τις σκέψεις του για τον αγωνιστικό δρόμο που θέλει να πάρει ο X-LEVEL Αθηναϊκός.

Οι δυο τους συνομίλησαν για περισσότερες από δύο ώρες, με τον Δημήτρη Αποσκίτη να δίνει αναλυτική αναφορά για τα πεπραγμένα και τον Γιώργο Ζευγώλη να μιλά μαζί του σε απόλυτα φιλικό τόνο. Γιατί στον X-LEVEL Αθηναϊκό έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, δεν περισσεύει κανείς.

Οι φωτογραφίες είναι αψευδής μάρτυρας ενός γεγονότος που δύσκολα θα δείτε να συμβαίνει.

Μόνο προσκλήσεις με Παναθηναϊκό

Η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκός θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους πως η είσοδος στο κλειστό της Εργάνης, το Σάββατο 14/12 θα γίνεται ΜΟΝΟ με προσκλήσεις.


Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προμηθευτεί πρόσκληση να μην προσέλθουν στο γήπεδο, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, καθώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια