Επιτυχημένο το 6ο τουρνουά «Χριστίνα Παπακωνσταντίνου» της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου-Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά από την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου (σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης) το τουρνουά μπάσκετ στην μνήμη της αθλήτριας του συλλόγου Χριστίνας Παπακωνσταντίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γ.Γ. Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Οργάνωσης Δήμου Θέρμης Σωκράτης Φάμελλος, ο σύμβουλος οικονομικών Δήμου Θέρμης Δημήτρης Βογιατζής, η πρόεδρος δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού-Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης Δήμητρα Χήνη και ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κοινότητας Ν. Ρυσίου Χρήστος Θωμαρεϊς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά συμμετείχαν τα τμήματα μίνι κοριτσιών, κορασίδων και νεανίδων της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου, ΕΟ Σταυρούπολης και Πάνθηρων Καβάλας, ενώ η γυναικεία ομάδα έδωσε φιλικό αγώνα επίδειξης μπάσκετ με καρότσι με τον Μ. Αλέξανδρο 1994.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι αθλητές του Μ. Αλεξάνδρου 1994 ενημέρωσαν τα παιδιά σχετικά με το μπάσκετ με καρότσι, τους κανόνες, το σύστημα διεξαγωγής αγώνων και πρωταθλήματος και άλλα πολλά.

Τέλος, τιμήθηκε ο χορηγός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης εταιρία ΑΦΟΙ Γιαννουση ξενοδοχείο Πέλλα Α.Ε.

Παράλληλα διοργανώθηκε Bazaar και τα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΜΙΝΙ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ-ΕΟΣ  55-26

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ   44-42

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ ΕΟΣ   41-20

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994  32-59



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια