ΑΕΕ Τούμπας: «S(h)ame as usual Featured»

Ακόμη μία άσχημη εμφάνιση πρόσθεσε η ΑΕΕΤ στη φετινή της συγκομιδή, χάνοντας από την Αρετσού στην Καλαμαριά με 18 πόντους διαφορά (62-44).







Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ομάδας, «παρά την επιθυμία (και ανάγκη) να βάλουμε τέλος στο αρνητικό σερί, υποστήκαμε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα και βρισκόμαστε πλέον στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εμφανίζοντας μάλιστα τη χειρότερη επίθεση του ομίλου μας. Παρηγοριά φυσικά δεν μπορεί να προσφέρει η καλή εικόνα του α' ημιχρόνου, ιδίως από τη στιγμή που υπήρχε και β'.

Στα πρώτα δύο δεκάλεπτα η ΑΕΕΤ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, βρέθηκε συχνά μπροστά στο σκορ, έπαιξε πιεστική -και αποτελεσματική άμυνα-, έτρεξε, ήταν -σχετικά- εύστοχη και γενικά μας δημιούργησε (ίσως επειδή το είχαμε ανάγκη) την αίσθηση ότι στο διάστημα αυτό είμαστε καλύτεροι από τους γηπεδούχους. Ωστόσο, παρά την αίσθηση αυτή, στο τέλος του εικοσαλέπτου το ταμπλό έγραφε 27-27, το ματς ήταν στα ίσα και η συνέχεια προμηνυόταν δύσκολη.

Πράγματι με το ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΕΤ κατάφερε να πετύχει μόνο 2 πόντους, η άμυνά της (παρα)χαλάρωσε και η Αρετσού μπόρεσε εύκολα να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας 8-10 πόντων, η οποία, δεδομένης της δυστοκίας μας, από την αρχή φάνηκε δύσκολο να ανατραπεί. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο της επανάληψης, εγκλωβίστηκε στην άμυνα ζώνης των γηπεδούχων και με το εξαιρετικό 3/29 τρίποντα (από τα οποία τα 2 στα τελευταία λεπτά) δεν μπορούσε να πετύχει τίποτα παραπάνω από μια οδυνηρή ήττα με σχεδόν 20 πόντους στο κεφάλι.

Ήδη ξημερώνει η ημέρα του επόμενου αγώνα, με τη Μηχανιώνα στο Ιβανώφειο, και δεν ξέρω πόσοι πιστεύουν ότι μπορούμε επιτέλους να θυμηθούμε πως είναι να κερδίζεις. Ας το κάνουμε επιτέλους, μπας και βρω τη διάθεση να γράψω για τον αγώνα νωρίτερα από το ξημέρωμα του επόμενου...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια