Πήραν το ντέρμπι του Ωραοκάστρου οι έφηβοι του ICBS

Μετά την εμφατική νίκη των παίδων με 51-37 επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για τους εφήβους του ICBS  καθώς νίκησαν με 55-51 την δεύτερη ομάδα του Ωραιοκάστρου, το ΔΑΣΩ.





Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλο τον αγώνα και η διαφορά δεν ξέφυγε από τους 4-6 πόντους εκτός του τρίτου δεκαλέπτου που ήρθε για να επιβεβαιώσει τις κακές εμφανίσεις των νικητών σε αυτό το σημείο. Η διαφορά έφτασε στο +10 για τους φιλοξενούμενους, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο και μετά από ένα 12-1 η διαφορά πήγε στον πόντο. Στο τέλος οι παίκτες του Κωστή Τσικίνα ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν το ροζ φύλλο.

Δεκάλεπτα: 9-10, 26-26, 37-41, 55-51
Διαιτητές: Κασόλης-Λαϊδης
ICBS 2009 (Τσικίνας): Κακλαμάνος, Νεκίδης 6(1), Ιατρίδης 9, Πολυκαρπίδης 3, Ιακωβίδης 5, Τζίντζας 10(2), Χριστοφή 6, Γαϊτανίδης 13.
ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Μποσταντζίδης): Κωνσταντινίδης, Χρυσοβελίδης 21(2), Τσομπανάκης 2, Κακάλης Α., Τανταλίδης 5, Πιβατς 6, Κακάλης Λ. 17(1), Τριανταφύλλου.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σε όλους τους αθλητές των 2 ομάδων φοβερό μάτς.Μελανόσημείοη συμπεριφορά του προπονητή του ΔΑΣΩ που σεόλο τον αγώνα έκραζε τους διαιτητές έβριζε τους παίκτες του απευθυνόταν στους φιλάθλους στις κερκίδες και στο τέλος του αγώνα είπε για αντίπαλο παίκτη ότι εγώ άν τον είχα παίκτη θα τον χαστούκιζα.Επιτέθηκε λεκτικά στον πιο ήσυχο και με ήθος προπονητή ΤΣΙΚΙΝΑ ΚΩΣΤΑ[ που αναγνωρίζεται απο όλους μας και είναι τιμή για την ΕΚΑΣΘ που υπάρχει ]λέγοντάς του ότι θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο στο Ωραιόκαστρο με μοφή απειλής καικάνοντας υποδείξεις ο 2 χρόνια προπονητής στον άνθρωπο ΤΣΙΚΙΝΑ καιμη σεβόμενος την διαφορά ηλικίας και τα χρόνια του στο μπάσκετ της Πόλης.ΝΤΡΟΠΗ και μόνο.................αυτή είναι η νέα γενιά παικτών -προπονητών:πιστεύω πώς όχι γιατί αυτός είναι δείγμα προς αποφυγή.[για την αλήθεια των γεγονότων μπορεί να ερωτηθεί ο οποιοσδήποτε!!!!!!!!!!που ήταν στον αγώνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι έγινε στο συγκεκριμένο αγώνα απλά συμπληρώνω δύο τραγικές λεπτομέρειες.Σε αγώνα εφήβων ο παίκτης Νο 8 του icbs έδωσε κλωτσιά σε πεσμένο αντίπαλο [μιλάμε για παιδιά 16-18 ετών] φυσικά έφαγε τεχν.ποινή και το τραγικότερο μετά το τέλος οι παίκτες του ΔΑΣΩ έφυγαν χωρίς να δώσουν τα χέρια στους αντιπάλους .Φυσικά ευθύνεται ο προπονητής και όχι τα 16χρονα.Τέτοιοι Τέτοιους προπονητές που απειλούν αντιπάλους προπονητές και λειτουργούν έτσι ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΕ 16ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!1