Ελευθεριάδης: «Εχουμε δυνατότητες»

Σειρά για συνέντευξη στην ιστοσελίδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων παίρνει σήμερα ο Δάνης Ελευθεριαδης. Ο Δάνης που παίζει στη θέση του small forward ξεκίνησε το μπάσκετ απο τις ακαδημίες της Σταυρούπολης, μεταπήδησε στο ICBS και μετά στον Γαλαξία Αδένδρου.




Τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, τα δύο με τον Αίαντα Ευόσμου και τα άλλα δύο στα Πεύκα.

Δάνη είναι η δεύτερη χρονιά σου στους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

«Είναι χαρά για κάθε αθλητή, ειδικά στη δική μου ηλικία, να συμμετέχει στο «project» που τρέχουν τα τελευταία χρόνια οι Μαχητές και να αποτελεί μέρος αυτής της ομάδας, που δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε περίσταση, να αποδείξει ότι αποτελεί μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Καθημερινά μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, αλλά και υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου και πολύ πετυχημένου προπονητή, όπως είναι ο κύριος Χατζηκυριακίδης».

Το επόμενο ματς με την πρωτοπόρο Λιβαδειά είναι πολύ δύσκολο. Είστε έτοιμοι;

«Η δουλειά που γίνεται στις καθημερινές προπονήσεις, αποτυπώνεται και στη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα, όπου παρότι είναι ακόμη νωρίς, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά, αν παίζουμε όπως μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό πρέπει να κάνουμε και απέναντι στη Λιβαδειά. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας, αλλά αυτό ούτε μας φοβίζει, ούτε μας τρομάζει. Αντιθέτως, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Που μπορεί να φτάσει η ομάδα αλλά και εσύ κατ' επέκταση;

«Θεωρώ ότι το φετινό ρόστερ των Μαχητών έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες κι αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Το θέμα είναι να το πιστέψουμε και φυσικά να δουλεύουμε για την ομαδική και την ατομική μας βελτίωση. Οφείλουμε να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι με την επιστροφή και των τραυματιών που μας έλειψαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Τέλος, σε ότι αφορά τις προσωπικές φιλοδοξίες, επιθυμώ να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις, να κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου κι αν μου δοθεί η ευκαιρία κάποια στιγμή, να αποδείξω ότι έχω τις δυνατότητες να σταθώ και στο υψηλότερο επίπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια