Πρωταθλητές εφήβων στην Χαλκιδική τα Νέα Μουδανιά

Έναν  ανεπανάληπτο αγώνα παρακολούθησαν σήμερα οι φίλοι του μπάσκετ της Χαλκιδικής στον μεγάλο τελικό των εφήβων της ΕΚΑΣΧ. Η ομάδα των Νέων Μουδανιών κατάφερε στην παράταση να λυγίσει την αντίσταση των Αετών Ορμύλιας με 48-55 και να κατακτήσει τον τίτλο.





Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Μουδανιώτες να έχουν το προβάδισμα, αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου πήραν το προβάδισμα με εννέα πόντους (30-39) και όλα έδειχναν ότι είχε γύρει η πλάστιγγα σε αυτούς.

Τα παιδιά της Ορμύλιας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Με τρομερή άμυνα και με παραγωγικότητα στην επίθεση κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια (45-45) λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου η ομάδα των Μουδανιών κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

«Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω πρώτα τους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα και με έκαναν υπερήφανο, με το πάθος τους και την αγωνιστικότητα τους και να τους πω μια φράση ενός Αμερικανού ποιητή "Defeat is not the worst of failures. Not to have tried is the true failure" (George E. Woodberry). Σας ευχαριστώ θερμά.
Ευχαριστώ πολύ και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης των Αετών Ορμύλιας και ειδικά τον πρόεδρο Δημήτρη Λελεγιάννη, για την πολύτιμή βοήθεια τους σε όλα τα επίπεδα.
Τρομερή κερκίδα από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, τους γονείς αλλά και τους "τρελαμένους" οπαδούς από την Ορμύλια που με τα τύμπανα και τον παλμό τους μας έδωσαν φτερά. Πολλά συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο. Μπράβο και στην διοργανώτρια αρχή για την άψογη οργάνωση», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Αετών, Παναγιώτης Νομικός.

Δεκάλεπτα: 10-15, 20-26, 30-39, 45-45(κ.α.), 48-55
Διαιτητές: Αργυρού-Μάνιος
ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ (Νομικός): Καραδήμος, Μπουρλής 21, Στεφανίδης 8, Δέας 3(1), Τσικούρης, Χατζηπολύζης, Δημητριάδης 3(1), Αμπαράς, Χούτας 13(2), Λειβαδιώτης, Κλιματσίδας, Τσινάς.

ΠΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Παυλάκης): Χατζηγιοβάννης Γ. 2, Περιστερας 8(1), Σαρχώσης 3(1), Χατζηπαπας 8, Μανιφάβας, Νάστος, Τογανίδης 12, Σαρηγιαννίδης 12, Χατζηγιοβάννης Ε., Καρατζίδης 12, Γουλιάνος, Ιατρού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια