Παρέμεινε αήττητος ο ΑΟ Μεσήμβριας

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο κλειστό των Αμπελοκήπων το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Αρίωνα Μενεμένης και τον Α.Ο. Μεσημβρίας, με νικητή, έστω και δύσκολα,  τον Α.Ο.Μ. (55-60). 











Ο αγώνας είχε σκαμπανεβάσματα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην αρχή του τέταρτου δεκάλεπτου ακόμη και με 11 πόντους διαφορά αλλά οι γηπεδούχοι με πολλές δυνάμεις και χαρακτηριστική ευστοχία στις ελεύθερες βολές έφτασαν το σκορ στον πόντο και διεκδίκησαν τη νίκη.

Όμως η ποιότητα στο παιχνίδι αλλά και οι πολλές επιλογές της ομάδας του Κώστα Γιαννάκαρου ήταν οι κύριοι λόγοι που έφεραν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟ Μεσημβρίας διατηρώντας το αήττητο για μια ακόμη αγωνιστική.

Επόμενος σταθμός για την φετινή πορεία είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 18/11 στις 21:30 στο κλειστό του Αγίου Αθανασίου και αντίπαλη ομάδα αυτή του Αξιού Ανατολικού.
Δεκάλεπτα: 15-17, 31-28, 42-51, 55-60
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Μιμηκόπουλος
ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Βασιλειάδης): Καρακίτσας, Μαρωνίτης, Καραδήμος, Γεωργιάδης 4, Γραμματόγλου 7, Κωστάκης 2, Γκουγκουμάτης 25 (4), Κάζης, Βασιλειάδης 17.
Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Αντωνιάδης, Μπρούσαλης 4, Χουρμουζίδης, Ζυρίδης, Κιουρσίδης 24 (5), Αλμασίδης 17, Ηλιού, Χασαπίδης, Τσιρέκας, Στάμογλου 8, Χριστοφής, Οικονομάκος 7 (1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια