Έναρξη με κύπελλο στο μπάσκετ με καρότσι-Η προκήρυξη του θεσμού

Με τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ, θα ξεκινήσουν και φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομοσπονδίας.


Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Νοεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό έχουν τα σωματεία: Ποντιακός, Άτλας, Αργοναύτες Βόλου, Δωδεκάνησος, Μέγας Αλέξανδρος, ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Άρης, Ίρις Καβάλα, Μαρούσι, Θεσσαλός, Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας, Αετοί Κρήτης.

Η κλήρωση του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αύριο Παρασκευή στις 15:30.

Η προκήρυξη του 15ου κυπέλλου:

«Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. προκηρύσσεται η έναρξη του 15ου Κυπέλλου Μπάσκετ με Καρότσι. Αρμόδια επιτροπή ορίζεται η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (Ε.Π.Κ.).

Πρόεδρος: Χάρης Περδίκης
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Ελευθεριάδης
Γεν. Γραμματέας: Αργύρης Πεδουλάκης
Μέλη: Μαρία Μπαξεβάνη - Γιώργος Κόνιαρης

Η θητεία της Ε.Π.Κ. αρχίζει στις 1-11-2013 και έχει διάρκεια ενός χρόνου.

Ομάδα που επιθυμεί να διοργανώσει στην πόλη της, το Final Four του κυπέλλου, θα πρέπει να στείλει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2013, την πρότασή της, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στο 15ο Κύπελλο Μπάσκετ με Καρότσι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες μπάσκετ με καρότσι των παρακάτω αθλητικών σωματείων:

1.     Αθλητικός Ποντιακός Α.Μ.Ε.Α.
2.     Α.Σ Άτλας
3.     Α.Σ. Αργοναύτες Βόλου ΑΜΕΑ
4.     Α.Σ. ΑΜΕΑ Δωδεκάνησος
5.     Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος '94 Πυλαίας
6.     Α.Σ. ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια
7.     Α.Σ.Α.Θ. Άρης
8.     Α.Σ.Α.Μ.Κ. Ίρις Καβάλα
9.     Α.Σ.Κ.Α. Μαρούσι
10.    Α.Σ.Λ. Θεσσαλός
11.    Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας
12.    Π.Α.Σ.Κ.Α.Π. Αετοί Κρήτης

1. Η κλήρωση για το 15ο Κύπελλο θα γίνει την Παρασκευή 15/11/2013 και ώρα 15.30, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

2. Οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο 15ο Κύπελλο Μπάσκετ με καρότσι ανήκουν στον πίνακα διαιτητών του Σ.Δ.Ε.Κ ο οποίος καταρτίζεται σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ, τηρώντας τον εσωτερικό κανονισμό που διέπει τη σχέση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ με τον Σ.Δ.Ε.Κ.

3. Οι κριτές που θα συμμετάσχουν στο 15ο Κύπελλο Μπάσκετ με Καρότσι είναι μέλη της Ομοσπονδίας Κριτών Ελλάδος, και των οποίων η συμμετοχή θα εγκρίνεται μόνο από το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.

4. Το 15ο Κύπελλο Μπάσκετ με Καρότσι θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς παιδιάς, διαιτησίας, classification, της IWBF καθώς και τις επιμέρους αποφάσεις των επιτροπών της Ομοσπονδίας στα πλαίσια της ομαλής λειτουργίας και οργάνωσης του.


5. Ημερομηνία έναρξης του 15ου Κυπέλλου Μπάσκετ με Καρότσι ορίζεται η 23-24/11/2013».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια