Μετρούν τις δυνάμεις τους στον Ιπποκράτη Κω

«Χωρίς άγχος, με πάθος και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Να το πιστέψετε και να βγείτε απ' το γήπεδο ξέροντας ότι έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό». Αυτά ήταν τα λόγια του Μιχάλη Καπλανίδη στην σημερινή προτελευταία προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Ιπποκράτη Kos Hotel εν όψει του παιχνιδιού της τέταρτης αγωνιστικής απέναντι στον Πρωτέα Βούλας.






Οπως γράφει το www.giafkasports.gr η ομάδα του νησιού μετά την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον σύλλογο της Βούλας την  Κυριακή στις 12:00, σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αφού η ομάδα του Αλέκου Δάγλα έχει σαν στόχο το πρωτάθλημα την φετινή περίοδο οπότε το έργο του Ιπποκράτη Kos Hotel αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Γι' αυτόν τον λόγο και το τεχνικό τιμ του συλλόγου προσπάθησε να αποβάλλει το άγχος απ' τις αθλήτριες και τους ζήτησε κυρίως να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να περιορίσουν όσο το δυνατόν τα ατού του Πρωτέα Βούλας (αυτό δούλεψαν άλλωστε μεταξύ άλλων στην προπόνηση) και να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η «φαρέτρα» είναι σχεδόν γεμάτη αφού όλες οι αθλήτριες είναι έτοιμες να προσφέρουν πλην της Μαρίας Σαράγια η οποία (σε ένα σημείο της χρονιάς που ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένη μάλιστα) λόγω μιας μικροεπέμβασης δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια