Νέα επιτυχία για το Μακεδονικό Λητής

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το Μακεδονικό Λητής, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης με 61-44. Η γηπεδούχος ομάδα, όπως και στους προηγούμενους δύο αγώνες, έδειξε χαρακτήρα και διατηρώντας μια διαφορά καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Παίρνοντας το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό, ο Μακεδονικός άντεξε στα επιθετικά ξεσπάσματα και στο πολύ σκληρό παιχνίδι του αντίπαλου. Ο πλουραλισμός στην επίθεση, τα έξι εύστοχα τρίποντα, τα λίγα λάθη και η κατά διαστήματα πολύ καλή άμυνα, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που η Λητή έφτασε στην τέταρτη συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα και κατέλαβε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, παρά τα ατυχή αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές.

Δεκάλεπτα: 18-11, 34-27, 46-38, 61-44
Διαιτητές: Ιγνατίου-Χατζίδου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Καμούρας Σ.): Γαμβράκης 4, Ανδρεανούδης 3 (1), Ανθυμίδης, Ζαμπούλης 3 (1), Πλακίδας, Παπαντωνίου 22, Καλιφούλης 14 (2), Βαλιάνης 7 (1), Καμούρας Α. 2, Παπαδόπουλος 5 (1), Μαρούδας, Παπαχρήστου 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μπάλτου): Αντζελ 5 (1), Νικηφοριάδης 5, Χατζημιχαήλ, Βαφειάδης Β. 4 (1), Βαφειάδης Δ. 2, Φλώρος 3, Καλογιάννης, Πηγαδάς 9, Σιώμος, Πουρνάρης 16.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια