Δαβάνης: «Το καλό κλίμα κάνει τη διαφορά στους Μαχητές»

Μετά την περσινή του παρουσία με την ομάδα των Πεύκων ο νεαρός power forward, Αντώνης Δαβάνης, ανανέωσε το συμβόλαιο του και για φέτος.



Ο παίκτης έχει καταγωγή από την Κοζάνη όπου και ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα. Οι άνθρωποι του Μαντουλίδη τον ανακάλυψαν και τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη. Επαιξε για τέσσερα χρόνια με την ομάδα των Εκπαιδευτήριων και διακρίθηκε τόσο σε σχολικό επίπεδο όσο και με την ομάδα του εφηβικού του Μαντουλιδη. Από πέρσι ανήκει στους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

«Είναι η δεύτερη χρόνια μου στον σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί τη  θεωρώ από τις πιο οργανωμένες ομάδες της πόλης. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή, κατά την γνώμη μου, είναι το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και γενικά οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, κάτι που φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Έχουμε κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα και θα μπορούσαμε να έχουμε και το απολυτό αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος του αγώνα με την Ελευθερούπολη. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να έχουμε μια καλή πορεία»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια