Νίκη με αφιέρωση για την Αγχίαλο

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στην Αγχίαλο και τον ΑΣ Αστέρες παρακολούθησαν οι 50 και πλέον φίλαθλοι στο κλειστό της Κλεάνθους. Η Αγχίαλος κέρδισε την ομάδα των πρώην δυο δικών της «παιδιών» Σερμπέζη και Χαρκούση με 65-51.






Κάτω από τις οδηγίες του πολύ καλά διαβασμένου προπονητή της έφτασε να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-1, παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ με μαέστρο τον Δασκαλακη και βοηθό του στην οργάνωση το Μανιατόπουλο.

Οι κοντοί έτρεχαν και οι ψηλοί (Γκεμαλμας και Σεϊταρίδης) δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα που έμοιαζε χαμένη και αρκετά εκνευρισμένη. Ο τρύγος για την ομάδα με το έμβλημα το σταφύλι άρχισε.

Οι παίκτες όλης της ομάδας με απόφαση του αρχηγού της Κετάνη αφιερώνει την νίκη στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ψάλτη που από την προηγούμενη ομάδα έγινε ένας ακόμη «χαζομπαμπάς».

Δεκάλεπτα: 16-6, 37-19, 50-24, 65-51
Διαιτητές: Γκέκας-Χιωτάκης
ΑΓΧΙΑΛΟΣ(Μόσχου): Μανιατόπουλος 10, Σεϊταρίδης 13(1), Αντζελ 3(1), Θεοδωρίδης 4, Δασκαλάκης 13(1), Γκεμαλμάς 16, Βάινας 6, Πηγαδάς, Μάρκου, Κετάνης.
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Σιούτης 9(1), Δαμαλάς 4, Γαβρίδης 5, Κουμπουρέλος 10(2), Σερμπέζης Ι. 5, Μαλλιαράς 6, Σερμπέζης Π. 1, Σπανός 6, Χαρκούσης 5, Ζαχαράκης, Γεωργιάδης, Καλαμπούκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια