Δημητρόπουλος: «Το πάθημα να μας γίνει μάθημα»

Μετά το τέλος του αγώνα στο Ωραιόκαστρο ο προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, Γιάννης Δημητρόπουλος, έκανε στο site της ομάδας το παρακάτω σχόλιο:










«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεραυνού για την άνετη επικράτησή της. Σ΄ ένα παιχνίδι που χάνεις με 30 πόντους δεν υπάρχει αμφισβήτηση για το ποιος ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους πως εμείς χτίζουμε μια νέα ομάδα από την αρχή, η οποία για να βγάλει στο γήπεδο αυτό που έχουμε σχεδιάσει χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Καμιά φορά μέσα από τέτοιες ήττες μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και να διορθώσεις τις αδυναμίες σου πιο εύστοχα από ότι μέσα από νίκες που συνοδεύονται με άσχημη εμφάνιση. Για μας το πρωτάθλημα, και βάσει προγράμματος, τώρα ξεκινά. Δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Η σημερινή βαθμολογική θέση των ομάδων δεν αντικατοπτρίζει και την ποιότητά τους.

Κατ΄ αυτήν την έννοια ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, μπορούν να αναρριχηθούν και ομάδες της κορυφής να υποχωρήσουν. Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα μας είναι να γίνεται σοφότερη από τα λάθη της, να μην κομπάζει στις νίκες της, και στόχος της να είναι η διάρκεια βελτιώνοντας την ποιότητά της με την πάροδο των αγωνιστικών.

Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθειά μας επιδιώκοντας, μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, να βελτιωνόμαστε έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε με την διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια