«Εκανε σεφτέ» ο ΑΣ Αστέρες

Άργησε αλλά ήρθε η πρώτη νίκη για τον ΑΣ Αστέρες στην έδρα του με αντίπαλο τον Ίκαρο Συκεών με 68-46.









Μετά από ένα μέτριο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου πήρε και διάφορα που είχε φτάσει και 20 πόντους. Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καθόλου σωστά στο δεύτερο ημίχρονο και άφησαν τον αντίπαλο τους να ξαναμπεί στο παιχνίδι για την νίκη.

Ξύπνησε όμως στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και μεγάλωσε την διάφορα στο τέταρτο. Η νίκη είναι προσπάθεια όλων της ομάδας και όλοι ελπίζουν να είναι η αρχή για μια καλύτερη συνεχεία. Ο ΑΣ Αστέρες αφιερώνει την νίκη στους τραυματίες παίκτες Παλλά Θεοχάρη, Μπουλοκώστα Κωνσταντίνο, Πλυτά Ευστράτιο και Δαουλτζή Αθανάσιο. Τέλος ευχαριστούν όλους τους φίλους που ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα και εύχονται να είναι μαζί τους και στη συνέχεια.

Δεκάλεπτα: 10-8, 36-19, 50-39, 68-46
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Παπαδοπούλου Κ
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Σιουτης 5, Ζαχαράκης 2, Δαμαλάς, Γαβρίδης 8 (2), Μωϋσίδης 3 (1), Σερμπέζης Ι. 20, Κουμπουρέλος 6 (1), Καλαμπουκας 8, Σπανός 16, Σερμπέζης Π., Χαρκούσης.
ΙΚΑΡΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Τσανακτσής): Τσανακτσής, Πανίδης, Καραϊδης 2, Αντωνιάδης 2, Χρυσανθόπουλος 6 (1), Τουμπέλης, Γκοτζαμάνης 20 (1), Αναστασόπουλος 2, Σαρούδης 5 (1), Σαμολαδάς 9.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια