Καπλανίδης: «Δικαίωση για τις επιλογές μας»

Ο Ιπποκράτης πραγματοποιεί ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αποδεικνύοντας πως ήρθε στην πρώτη κατηγορία για να μείνει.










Ο τεχνικός της Κω, Μιχάλης Καπλανίδης, ο οποίος βρίσκεται στην οικογένεια της ομάδας από το 1989 μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στο μπασκετικό κόσμο του νησιού που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες του Ιπποκράτη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του Ιπποκράτη

«Η μέχρι τώρα πορεία μας σε βαθμολογικό επίπεδο είναι άριστη. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας και δικαιωθήκαμε. Προσωπικά θεωρώ ότι πήραμε το απόλυτο των νικών που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Κάναμε 2 ήττες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Ελληνικό και Παναθηναϊκό) και 4 νίκες εκ των οποίων οι δύο έγιναν κόντρα σε ομάδες όπως ο Πρωτέας και ο Αθηναϊκός.

Η απόδοση της ομάδας δικαιολογεί την βαθμολογική μας θέση και είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς που γίνεται καθημερινά αλλά και του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχουμε 4 νίκες στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όμως μέσα στο παρκέ αποδείχτηκε ότι δίκαια είμαστε εδώ».

Για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό

«Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει ψηλά. Στο 3ο δεκάλεπτο είπαμε να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα μας και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Στο τέλος της περιόδου βρισκόμασταν 7 πόντους μπροστά. Η νίκη μας ήταν πεντακάθαρη και στο δεύτερο ημίχρονο βρισκόμασταν συνέχεια μπροστά».

Για το ρόστερ της ομάδας του

«Εμείς κάναμε 5 μεταγραφές οι οποίες αποδίδουν μέχρι τώρα τα μέγιστα. Όλες μας βοηθούν σε μεγάλο βαθμό. Από εκεί και πέρα διαθέτουμε 4 κορίτσια από την Κω που παίρνουν λεπτά συμμετοχής και νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά γιατί ανταπεξέρχονται στο επίπεδο της Α1. Αυτό είναι το ρόστερ μας, με αυτό παλεύουμε και η μέχρι τώρα πορεία μας έχει δικαιώσει για τις επιλογές μας».

Για τον κόσμο του νησιού που δείχνει να στηρίζει την ομάδα

«Ο κόσμος του νησιού είναι μπασκετικός. Πραγματικά συγκλονιστικός. Σε όλα τα ματς είναι ο 6ος παίκτης μας, καθώς μας δίνει μεγάλη δύναμη και στηρίζει την ομάδα έμπρακτα. Το σημαντικό είναι ότι πάντα μας στηρίζουν μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι κοντά μας».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια