Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά ακαδημιών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, το τουρνουά που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία του Άθλου Αλεξάνδρειας και του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.





Στο τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της ακαδημίας Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 75 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο τουρνουά, οι αθλητές της ακαδημίας Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της ακαδημίας της Αλεξάνδρειας.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από 7 έως 12 ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και -γενικά- την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Στόχος όλων αυτών των φιλικών παιχνιδιών που πραγματοποιεί η ακαδημία μας είναι να απολαμβάνουν οι αθλητές μας την χαρά του παιχνιδιού.

Πιστεύω πως αυτές οι ηλικίες αυτό που χρειάζονται και θέλουν πάνω από όλα είναι παιχνίδι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λοιπόν προσπαθούμε να διοργανώσουμε για τα παιδιά περισσότερα φιλικά παιχνίδια αλλά μαζί με τα παιχνίδια να κάνουμε και κάποιες εκδρομές εκπαιδευτικού και αθλητικού χαρακτήρα (παρακολούθηση παιχνιδιών Α1, επίσκεψη στο Μουσείο Αθλητισμού) με σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να γνωρίσουν το μεγαλείο του, καταφέρνοντας έτσι να μείνουν σε αυτόν αποκομίζοντας μόνο οφέλη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των παιδιών και των δυο ακαδημιών που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο coach των ακαδημιών της Αλεξάνδρειας, Βασίλη Αγγέλη, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη οργάνωση του τουρνουά».

Βασίλης Αγγέλης: «Ευχαριστώ την ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για το φιλικό Τουρνουά που συνδιοργανώσαμε. Αυτό που έχουμε σαν στόχο και σκοπό στην νέα μας προσπάθεια είναι να καλλιεργούμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε και να καταφέρνουμε να δίνουμε στην σημερινή δύσκολη συγκυρία υγιείς ανθρώπους και στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. Είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά-αθλητές, με διαρκή αγώνα και συνεχείς προσπάθειες, να μάθουν σωστά το άθλημα που αγαπάμε όλοι μας.

Θέλω και με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν σήμερα και γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά μας. Μια τέτοια προσέλευση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τον coach Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν». 

Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της Ακαδημίας Φώτης Δημητριάδης.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια