Με προβλήματα ο Ολυμπιακός Βόλου στη Θεσσαλονίκη- Καπουρνιώτης: «Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε για τη νίκη»

Το Ναύαρχο Βότση αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στη Θεσσαλονίκη.








Όπως γράφει το www.goalpost.gr οι «ερυθρόλευκες» επιδιώκουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν για το συγκρότημα του Μιχάλη Καπουρνιώτη, αφού η Γούλα υπέστη ρήξη χιαστών και τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Επίσης η Ζέρβα έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, η Ζήτη βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό της στον αστράγαλο, ενώ και η Χαβαλέ υποφέρει από ίωση.

Ο Ολυμπιακός παρά τα προβλήματα, στοχεύει σε νίκη που θα τον βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Καπουρνιώτης: «Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε για τη νίκη»

Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης τονίζει στο www.sport7.gr ότι αυτό το ματς πρέπει να είναι νικηφόρο.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Πάμε να πάρουμε το ματς. Μόνο το διπλό υπάρχει. Είναι ευκαιρία να πάρουμε μια νίκη που θα σημάνει τη βαθμολογική και ψυχολογική μας ανάταση. Οσα προβλήματα κι αν υπάρχουν θα τα αφήσουμε πίσω μας. Οι Ζέρβα, Ζήτη και Χαβαλέ παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα θα ενισχύσουν την ομάδα, καθώς το ματς θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό».

Οσο για το τι λείπει από την ομάδα και δεν μπορεί φέτος να επιδείξει πρόσωπο ανάλογο των δυνατοτήτων της: «Τα κορίτσια προσπαθούν πάρα πολύ στο παρκέ. Αυτό που μας λείπει τώρα είναι μία νίκη που θα μας επιτρέψει να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον μας. Γενικά σταθήκαμε και άτυχοι σε κάποια παιχνίδια με κόντρα διαιτησίες και όλο αυτό έχει χαλάσει την ψυχολογία μας. Μια νίκη θα φέρει ξανά αισιοδοξία και πιστεύω ότι θα μας επιτρέψει στη συνέχεια να διεκδικήσουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια