Τέλος από την ΑΕΕ Τούμπας ο Ατακτίδης-«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» γράφει η ιστοσελίδα της ομάδας

Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ατακτίδη, προαναγγέλλει η ιστοσελίδα της ΑΕΕ Τούμπας. Το πλήρες κείμενο:










«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Κάποιος το χει πει αυτό και ελπίζουμε να μην έχουμε την τύχη εκείνου που το είπε… Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η ομάδα δεν έμεινε μόνο για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, αλλά πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της, καταφέρνοντας να πετύχει μόλις 36 πόντους (τους 18 με τρίποντα) και τρώγοντας 25 στο κεφάλι.

Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε ότι φτάσαμε στον πάτο και δεν έχει πιο κάτω, αλλά το να το λέμε μόνο δεν αρκεί. Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να λειτουργήσει για την ομάδα, αν θέλει να είναι μέλος της, και να δώσει ό,τι καλύτερο έχει στους είκοσι τελικούς που ακολουθούν και ξεκινάνε από την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στο Αριστοτέλειο, προκειμένου η ΑΕΕΤ να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο αρχηγός μας μετά το τέλος του αγώνα μπορεί να έγινε δυσάρεστος, ήταν ωστόσο πέρα για πέρα αληθινός και εξέφρασε με τον γνησιότερο τρόπο αυτό που πρέπει να συμβεί για να ανακτήσουμε το δικαίωμα να περιμένουμε τις Παρασκευές για να χαρούμε και όχι για να κάνουμε τα στομάχια μας κόμπο.

Αγωνιστικά, ούτε το χθεσινό ματς αντέχει στην παραμικρή κριτική. Με εξαίρεση το συμπαθητικό πρώτο δεκάλεπτο (15-16) όπου η ομάδα φάνηκε να είναι στο σωστό γήπεδο, η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Τέσσερις (4) μόλις πόντοι στην δεύτερη περίοδο, μικρή ανάκαμψη στην τρίτη, με ατομικές κυρίως προσπάθειες και διαστήματα καλής άμυνας, και οριστική κατάρρευση στο τελευταίο δεκάλεπτο, ιδίως στα τελευταία 4 λεπτά, με την ομάδα να πετάει λευκή πετσέτα και τη διαφορά να σκαρφαλώνει για να  φτάσει στο τελικό +25 για τη Μηχανιώνα.

Με την ελπίδα το χθεσινό χάλι να αποδειχθεί ικανό σοκ για να συνέλθουμε, και να μην χρειαστεί άλλο, διπλό στο Αριστοτέλειο...


ΥΓ. Η ΑΕΕΤ και ο κόουτς Ατακτίδης δεν θα συνεχίσουν μαζί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια