Καπουρνιώτης: «Το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών έχει πολύ δρόμο»

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και παρά τα σημαντικά προβλήματα, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε μεγάλη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Ναύαρχου Bότση με 60-40.






Απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε στο  goalpost.gr: «Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια. Ιδιαίτερα στις νέες παίκτριες της ομάδας που πήραν χρόνο συμμετοχής και άφησαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Παίξαμε με σοβαρές ελλείψεις και με μεγάλα προβλήματα, αφού εκτός της Κυριατζίδου που απουσίασε, προβλήματα υγείας αντιμετώπισαν οι Χαβαλέ και Ζήτη που όμως προσπάθησαν φιλότιμα. Όλοι μαζί, με συλλογική προσπάθεια, ξεπερνάμε τα προβλήματα και συνεχίζουμε με στόχο πάντα μια αξιοπρεπή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Αφιερώνουμε τη νίκη μας στην Εύη Κυριατζίδου που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, καθώς και στον έφορό μας Βασίλη Παπαχρήστο που ειδικά στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, φρόντισε για όλα όσα χρειάστηκαν οι αθλήτριες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια