Η ανάλυση του αγώνα με το Αδενδρο από την ιστοσελίδα της Αναγέννησης Φλόγας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χτες το αντρικό τμήμα της Αναγέννησης Φλόγας και ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο ένα πολύ καλό τριήμερο για τα αγωνιστικά τμήματα.









Όπως γράφει η ιστοσελίδα της ομάδας, «το σύνολο του Καραγιαννίδη ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς μετά το αρχικό 6-3 οι γηπεδούχοι δε είχαν ποτέ το προβάδισμα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ίσως αυτό που έδωσε τη νίκη. Οι αθλητές της ομάδας μας έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση και δυσκόλεψαν τους αντιπάλους τους στην άμυνα με αποτέλεσμα να κλείσει η περίοδος με διαφορά 11 πόντων (08-19) έχοντας τον Μπαλκούρα σε καλή μέρα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και έδωσαν το δικαίωμα στο Άδενδρο να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης, με αποκορύφωμα το τελευταίο δίλεπτο όπου χάρη σε τρία λάθη η διαφορά έπεσε στους 5 (26-31).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να περάσουν μπροστά, αλλά οι παίκτες της Αναγέννησης δε το επέτρεψαν και με κύριο επιθετικό όπλο τον Στάθη διατήρησαν το προβάδισμα (42-45 με τη λήξη).

Στη τέταρτη περίοδο έγινε ντέρμπι με τα όλα του.Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά αλλά η Αναγέννηση, αρχικά με τον Μακαλέκα που πέτυχε 10 πόντους με 2 τρίποντα και στη συνέχεια με τον Καλλιώρα που πέτυχε 5/6 κρίσιμες βολές στο τέλος, έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρότερη διαφορά που υπήρξε ήταν τρία λεπτά πριν τη λήξη 50-53.

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Τζώλου στο πρώτο δεκάλεπτο, ο οποίος όμως ευτυχώς δεν είναι σοβαρός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΣ στο γήπεδο της Ευκαρπίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια