Καθαρό «διπλό» για το Πειραματικό

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη νεοφώτιστη ομάδα του Πειραματικού επί των Ακαδημιών Πρωταθλητών με 50-76 στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Γ1 κατηγορίας ΕΚΑΣΘ των ανδρών.

Με σοβαρότητα και συγκέντρωση  σε άμυνα και επίθεση, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα ομάδας που ξέρει τι θέλει , κατορθώνοντας να πάρουν μία διαφορά 8 πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο παίζοντας με άψογες προσαρμογές στον Σκαρμούτσο, κατόρθωσαν να ξεφύγουν με 14 πόντους και να πάνε στα αποδυτήρια με αυτήν την διαφορά ασφαλείας.

Στην τρίτη περίοδο οι διάδρομοι έκλεισαν για τους γηπεδούχους και η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 20 . Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε  διαδικαστικό χαρακτήρα, δίνοντας την δυνατότητα στους Τσεσμετζή και Ιατρού να ρίξουν στο παιχνίδι τους τέσσερις εφήβους της ομάδας οι οποίοι ανταπεξήλθαν στις προσδοκίες των προπονητών τους.

Σε ότι αφορά τους ηττημένους τίποτα δεν δούλευε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να μείνουν από την αρχή πίσω στο σκορ και να γνωρίσουν δίκαια την ήττα.

Δεκάλεπτα: 14-22, 23-37, 36-56, 50-76
Διαιτητές: Ζάχος-Τσανακτσίδης.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (Χασόπουλος): Δώνης, Σαχινίδης, Δάστρας, Στεργίου 7, Σκαρμούτσος 9, Χουστής 7(1), Κανέλλης 7(1), Ντούρος 5(1), Κιρκινεζιάδης 8, Χαλκίδης 2, Μυρίδης 1, Μαργαρίτης 4.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Τσεσμετζής-Ιατρού): Χορταριάς 11, Χύτας 2,  Παπουτσάς 5, Κατσαρής 9(1), Κεχαγιάς,  Παντάλης 11(1), Πεχλιβάνης, Δεμερτζής 12(2), Πετρίδης 8, Βλάχος 12, Μπαχάρογλου 6 , Καλαντζής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια