Ξεκίνημα με ήττα για την Αναγέννηση Φλόγα-Τι γράφει η ιστοσελίδα του συλλόγου

Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Φλόγα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με αντίπαλο τον ΚΣ Γέφυρας.









Όπως γράφει  η ιστοσελίδα της ομάδας, «οι παίκτες μας άντεξαν μόλις 15 λεπτά και από εκεί και πέρα η ομάδα της Γέφυρας άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ, για να πάρει μια εύκολη νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις 2 ομάδες κοντά στο σκορ και τους γηπεδούχους να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι, δείχνοντας ότι μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 18-18 και κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους παίκτες της Αναγέννησης να ξεκινούν πολύ δυνατά και να παίρνουν άμεσα το προβάδισμα μέχρι και το 13' όπου το σκορ ήταν 25-22. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η τελευταία φορά που το παιχνίδι ήταν ντέρμπι ήταν στο 15' (26-26). Με ένα επιμέρους σκορ 1-19 η Γέφυρα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 27-45.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνά τους και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Μωυσιάδης ήταν στον πάγκο με τρία φάουλ. Οι κακές επιλογές όμως στην επίθεση οδήγησαν στο 40-61. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για το τελικό 46-79».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια