Ιατρίδης: «Κάντε κάτι με τα εισιτήρια στην ΕΚΑΣΘ-Κυνηγητό γονέων και υπαλλήλων της Ενωσης στα γήπεδα»

Από τον γνωστό καλαθοσφαιριστή Παντελή Ιατρίδη, πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι καταγγελία:










«Χθες έγινα μάρτυρας ακόμη ενός περιστατικού σε γήπεδο το οποίο αμαυρώνει τα πρωταθλήματα με αποκλειστική ευθύνη της ΕΚΑΣΘ. Εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων ο οποίος είναι άνεργος και τα 12 ευρώ μεροκάματο (με όριο την έκδοση τεσσάρων εισιτηρίων τουλάχιστον ανά αγώνα ειδάλλως δεν πληρώνεται) είναι λεφτά με τα οποία ζει, κυνηγούσε γονείς να πληρώσουν εισιτήριο μπροστά σε ανήλικους αθλητές οι οποίοι αναρωτιόνταν τι γινόταν.

Οι περισσότεροι είχαν ως δικαιολογία ότι το σωματείο δεν αποδέχεται την έκδοση εισιτηρίων σε προπαιδικά, παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα και… έκραζαν την ΕΚΑΣΘ αλλά δυστυχώς τα άκουγε ο μεροκαματιάρης που κινδύνευε να μείνει απλήρωτος.

Επίσης προχθές γονείς της Αναγέννησης Φλόγας (οκτώ τον αριθμό) αρνήθηκαν να πληρώσουν στους Αμπελόκηπους, όπως το ίδιο πράττουν εντός η εκτός έδρας πράγμα το οποίο κάνουν συνειδητά ως έκφραση αντίδρασης προς την διοργανώτρια ΕΚΑΣΘ.

Επειδή έχω γίνει μάρτυρας παρόμοιων περιστατικών (παραλίγο να πέσει και ξύλο γονέων-εργαζόμενου σε έκδοση εισιτηρίων) και επειδή έφοροι ομάδων παρακινούν γονείς και φίλαθλους να μην κόψουν εισιτήριο, πρέπει άμεσα και πριν γίνει σοβαρό περιστατικό η ΕΚΑΣΘ να παρέμβει βρίσκοντας λύση.

Οι γονείς έχουν δίκιο για τα τρία ευρώ αλλά και ο εργαζόμενος των 12 ευρώ δεν φταίει σε τίποτα. Εύχομαι επιτέλους να επέμβει η ΕΚΑΣΘ και τα παιδάκια που παρακολουθούν τους αγώνες και γίνονται μάρτυρες των περιστατικών να μην απωθηθούν από τα γήπεδα και τον αθλητισμό εξαιτίας της ολιγωρίας κάποιων.

Επίσης όταν οι γονείς της μιας ομάδος κόβουν κανονικά τα εισιτήρια τους και βλέπουν γονείς της αντίπαλης ομάδος με τον τσαμπουκά να μην πληρώνουν, τι άποψη σχηματίζουν για την διοργανώτρια αρχή που αφήνει και διαιωνίζεται το συγκεκριμένο θέμα;». 


Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω απολυτα με την καταγγελια αυτη. Επισης, ειναι αδιανοητο αθλητες του μπασκετ να πηγαινουν να παρακολουθησουν αγωνες αλλων ομαδων και να τους ζητειται να πληρωσουν εισιτηριο. Οταν σε αλλα αθληματα παρακολουθεις αγωνες εθνικων κατηγοριων δωρεαν.
Ετσι, δεν φερνετε τον κοσμο στα γηπεδα κυριοι της εκασθ.
Ο χρήστης Tsiotras είπε…
Φίλε απ' όσο γνωρίζω αθλητές μέχρι 17 ετών μπαίνουν δωρεάν στα γήπεδα της ΕΚΑΣΘ...
Ο χρήστης Konstantina Chryssanthopoulou είπε…
Μπροστά μου πέρσι στο final 4, ζητούσαν από αθλητές παιδικού να κόψουν εισιτήριο και επειδή τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν, τα άφησαν τελικά να περάσουν με ένα εισιτήριο ανά 2 άτομα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το γνωρίζω κ.τσιότρα. οι ανθρωποι των εισιτηριων δεν τηρουν τους κανονισμους αυτους. οπως επιβεβαιωνει και η κ.κωνσταντινα και μπροστα μου εχουν γινει τετοια περιστατικα να ζητειται εισιτηριο απο ανηλικους. Επισης, τι θα πει μεχρι 17?? ειμαι αθλητης του μπασκετ ανω των 18 και θελω να παρακολουθω εναν αγωνα την ημερα σε διαφορες κατηγοριες και πρεπει να πληρωνω 3 ευρω σε καθε αγωνα?? για να δω παιδικα εφηβικα κορασιδες νεανιδες?? ειναι ντροπη!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
ποτε δεν κοβουν εισητηρια οι αθλητες, εκτος κι αν στην εισοδο δεν πουν οτι ειναι αθλητες. ειδα περιστατικο μπροστα μου που ο υπαλληλος πηγε να κοψει εισητηριο και οταν τον ειπαμε οτι ο νεαρος ειναι αθλητης, τοτε ο υπαλληλος του ειπε πολυ απλα . οσο για το οτι(οι ανθρωποι των εισιτηριων δεν τηρουν τους κανονισμους αυτους) που ειδα παραπανω εγω δεν ειδα τετοια πραγμα αντιθετα ειδα να μην κοβουν εισητηρια και σε 18-19.
Ο χρήστης Unknown είπε…
και κατι ακομα, η κ. Konstantina X. λεει οτι ζητουσαν από αθλητές παιδικού να κόψουν εισιτήριο μαλλον ξεχναει οτι κανενα παιδακι(κατω των 17) αθλητης η μη δεν πληρωνη εισητηριο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ti παει να πει κατω απο 18 κ πανω απο 18 ?

Εγώ ειμαι φοτητης στη θεσσαλονικη και θελω να πηγαινω και να βλεπω αγωνες αναπτυξιακου

Δηλαδη τι θα γινεται θα πληρωνω εγω 3ευρω σε καθε αγωνα που θελω να δω?

Ειναι τρελοί αυτοι στην ΕΚασθ ? δε μπορω να καταλαβω, αυτα δε γινονται σε καμμια ενωση και σε κανενα αθλημα