Κεσαπίδης «Στόχος των μικρών τμημάτων του Αρη η βελτίωση των αθλητών»

Ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του Άρη, Ανδρέας Κεσαπίδης μίλησε για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα αλλά και για την δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής. Τα λόγια του στα «Α.Ν. 98.7″:




Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του επί της ΜΕΝΤ με 86-42 και στην παρουσία του Πουλιανίτη και του Μήτογλου:

«Ποτέ δεν είναι ένα παιχνίδι εύκολο. Μπαίνοντας με συνέπεια και με διάθεση στο παιχνίδι, το κάνεις εύκολο. Εμείς το κάναμε εύκολο».

Για το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων, είπε:

«Υπάρχουν γκρουπ δυναμικότητας από φέτος. Ο πρώτος όμιλος είναι οι δέκα καλύτερες ομάδες και παίζουμε όλοι με όλους εντός και εκτός. Μετά υπάρχουν και άλλοι γύροι για το φάιναλ φορ».

Για το αν είναι ο Άρης το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης, ανέφερε:

«Δε μου αρέσει να μιλάω για φαβορί σε αυτά τα τμήματα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός. Το θέμα είναι να δουλέψουν τα παιδιά και να τα βελτιώσουμε. Το υλικό είναι καλό για να φτάσουμε μέχρι το τέλος»

Για την πολύ οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, τόνισε:

«Λόγω και της κρίσης, ήταν θέμα χρόνου να στραφούμε σε αυτό το πράγμα. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες χαροποιεί και εμάς. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να βλέπει τα παιδιά με τα οποία δούλευε να προοδεύουν. Δίνουμε πολύ πιο εύκολα κίνητρο και σε άλλα παιδιά να δουλέψουν».

Για το πώς «ελκύει» το νέο μοντέλο του Άρη και άλλα παιδιά να γραφτούν στις ακαδημίες της ομάδας, σημείωσε:

«Το μοντέλο του Άρη στηρίζεται στα νέα παιδιά και οι γονείς θα τα φέρνουν πολύ πιο εύκολα να παίξουν εδώ. Είμαστε τυχεροί που προπονητής είναι ο κ. Αγγέλου και νοιάζεται για αυτά τα τμήματα. Η συνεργασία είναι καλή και συνεχίζουμε όπως πέρυσι. Αν πετύχει αυτό το μοντέλο στον Άρη, θα το ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ήταν ένα παράπονο δικό μας να βλέπουμε να χάνουμε παίκτες από ξένους που δεν ήταν πολύ καλύτεροι ή τουλάχιστον δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν. Υπάρχει πολύ ταλέντο».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια