Μαρλαφέκας: «Η φιλοσοφία και το πλάνο του Εσπερου Πατρών»

Με τοπικό ντέρμπι ξεκινάει ο 1ος όμιλος του Νότου για την Γ' Εθνική καθώς ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (13/10) τον νεοφώτιστο, αλλά συνάμα πολύ δυνατό Προμηθέα Πατρών.




Λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος του Εσπέρου, Κώστας Μαρλαφέκας ο οποίος τόνισε ότι η φιλοσοφία του ίδιου αλλά και των διοικούντων είναι να εμπλουτίζεται η πρώτη ομάδα από παίκτες που θα προέρχονται από τις υποδομές της.

«Η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά πριν να ολοκληρωθεί το σχέδιο που εκπονήσαμε πριν αρκετά χρόνια όταν αποφασίσαμε για τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία που θα διέπει τον Σύλλογο. Να αποτελείται δηλαδή η ομάδα μας από παιδιά, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα έχουν βγει από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου με ελάχιστες προσθήκες από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Ο απώτερος μας στόχος είναι να φτάσουμε στο σημείο όλοι οι παίκτες μας να προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Αυτή είναι η λογική μας και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία βαδίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και με την ίδια φιλοσοφία θα πορευτούμε και φέτος. Τώρα ήρθε ο καιρός της υλοποίησης του πλάνου μας, αφού τα παιδιά των ακαδημιών μεγαλώνουν και στελεχώνουν την πρώτη ομάδα”.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό στόχο του Έσπερου ΑΟΠΑ ο Κώστας Μαρλαφέκας είπε: «Πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή μας. Ακολούθως θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Ταυτόχρονα θέλουμε οι νεαροί παίκτες της ομάδας να μπορέσουν να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά και κυρίως όλοι, παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι να έχουμε υγεία και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε» για να συνεχίσει μιλώντας για το τοπικό ντέρμπι με τον Προμηθέα: «“Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να επικρατήσει ηρεμία και να νικήσει η ομάδα που πραγματικά θα παίξει καλύτερα».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια