Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Η άμυνα δίνει τη νίκη, όσο η επίθεση δεν έχει διάρκεια...»

Από το μπλογκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης δημοσιεύουμε το σχόλιο για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕ Πυλαίας:











«Λίγο η κούραση από το ταξίδι στην Κέρκυρα και την επιστροφή της ομάδας τη Κυριακή το βράδυ, λίγο η ελλιπείς προπονήσεις του τελευταίου τριημέρου, λίγο οι απουσίες από τις προπονήσεις βασικών στελεχών της ομάδας και λίγο η απουσία συγκέντρωσης σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα, δεν μας επέτρεψαν να καθαρίσουμε άνετα από την αρχή το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕ Πυλαίας, αν και η ομάδα τέσσερις φορές έφτασε τη διαφορά στο +12. Τελικά αυτό το +12 ήταν και η διάφορα του αγώνα στο τέλος, 65-53.

Η άμυνα έδειξε τον δρόμο για ένα ακόμη παιχνίδι. Επιθετικά η ομάδα είχε τα θετικά της και τα αρνητικά της, αλλά η άμυνα ήταν εκεί και όσο υπάρχει διάθεση, δύσκολα η ομάδα να χάσει παιχνίδι. Έξαλλου υπάρχουν και αρκετές αλλαγές και στον πάγκο και εκτός πάγκου, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας.

Χθες εκτός αποστολής ήταν  ο Μαρλάς που έμεινε Κέρκυρα, ο Τσαλικίδης που γύρισε αργά το βράδυ, ο Δέλλας που είναι τραυματίας, ο Δημητροπουλος που αναρρώνει από την εγχείριση του και ο Παντούλας που επανέρχεται σιγά σιγά.  Όλη μαζί η ομάδα μας, γίνετε ένα πολύ ισχυρό σύνολο με πολλές λύσεις και πολλές επιλογές κάτι που το γνωρίζουμε όλοι.


Στο χθεσινό αγώνα με την Πυλαία, η ομάδα είχε δυο ταχύτητες. Η πρώτη ήταν η επιθετική αφού σε διάστημα λεπτού η διαφορά έφευγε και η άλλη η ταχύτητα της άμυνας αφού οι αντίπαλοι μας είχαν μεγάλα διαστήματα χωρίς να πετύχουν καλάθι… Στο τέλος νίκησε η καλύτερη ομάδα και σχετικά άνετα.  Από την πλευρά μας πρέπει  να διορθώσουμε τα κενά επιθετικά διαστήματα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια