Μεγάλη συμφωνία των γυναικών του ΠΑΟΚ με την ΚΥΑΝΑ-Χορηγός ονόματος η γνωστή εταιρία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε πριν από λίγο την συνεργασία του με τον μεγάλο χορηγό του τμήματος γυναικών, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013/14.

Μια συνεργασία που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δεν είναι τυχαία ούτε καινούργια, αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο χορηγός αυτός, βρίσκεται κοντά μας και υποστηρίζει τις προσπάθειες του γυναικείου τμήματος του συλλόγου, στην αρχή ίσως με κάποια διστακτικότητα για το εγχείρημα, αλλά με ένταση και μεγάλη συμπαράσταση στη συνέχεια.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη, το συνεχές ενδιαφέρον και η δημιουργική διάθεση που συνδέει ένα γυναικείο αθλητικό τμήμα με πολλές περγαμηνές και φιλόδοξες προβλέψεις και μια νεοσύστατη εταιρεία που καθημερινά επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εξαπλώνει την φήμη της σε όλη τη χώρα, είναι σίγουρα οι χρυσές παράμετροι που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένη μια τέτοια συνεργασία.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, γνωστοποιούμε ότι για την αγωνιστική περίοδο 2013/14, ο μεγάλος χορηγός του γυναικείου τμήματος του ΑΣ ΠΑΟΚ, είναι η Εταιρεία Ειδών Κομμωτηρίου ΚΥΑΝΑ και στο εξής η ομάδα Γυναικών θα αναφέρεται  ως ΠΑΟΚ-ΚΥΑΝΑ.

Και επειδή πίσω από κάθε επιτυχημένη Εταιρεία, βρίσκονται επίσης ενδιαφέροντες, δραστήριοι και επιτυχημένοι άνθρωποι, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο-διευθυντή αυτής Γιάννη Βασιλειάδη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και στάθηκε κοντά στην ομάδα μας, όντας κι ο ίδιος ενασχολούμενος με την Καλαθοσφαίριση, από διάφορα πόστα και του ευχόμαστε να έχει επιτυχία σε κάθε του επιχειρηματική προσπάθεια.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τον νέο μεγάλο Χορηγό μας και λίγα στοιχεία για αυτήν την πολλά υποσχόμενη Εταιρεία στον χώρο της: Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την επίτευξη ενός κοινού στόχου που 6 άτομα του χώρου είχαν θέσει για τη δημιουργία της δικής τους εταιρίας επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Μεταφέροντας μια πολυετή εμπειρία στο χώρο αυτό και ορίζοντάς την οδηγό της προσπάθειάς τους, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσουν την παρουσία της εταιρίας τους και να της εξασφαλίσουν συνεχή και σταθερή στο χρόνο ανάπτυξη. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου προτείνοντας σειρές προϊόντων άριστης ποιότητας που αποτελούν καρπό ενδελεχούς έρευνας και ανταποκρίνονται πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του σύγχρονου κομμωτή.


Η KYANA λειτουργώντας με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, αξίες που έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα μεγέθη και με γνώμονα τον άνθρωπο για τον οποίο αγωνιζόμαστε και προσφέρουμε, δημιουργούμε επιτυχημένα προϊόντα που θέτουν τις βάσεις για καλύτερη ζωή. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του χορηγού μας, σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τον σκοπό αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια