Ισκιόγλου: «Πρώτο ροζ φύλλο ελήφθη»

Η Ελίνα Ισκιόγλου σε σχόλιό της στο www.giafkasports.gr αναφέρει για τον αγώνα κυπέλλου και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τα εξής:





«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα γράφω στο blog και μαζί θα περάσουμε έναν πολύ όμορφο χειμώνα στην πανέμορφη Κω.

Τι πιο ωραίο με την ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαν ομάδα της Α1 να επιστρέφει με τη νίκη και το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της...A1 και με την πρόκριση φυσικά στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών!!!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως .Πετάξαμε από Κω για Ηράκλειο Κρήτης στις 15.20 και σε μισή ώρα ήμασταν σε ένα άλλο όμορφο νησί της Ελλάδας μας...Κάναμε την βόλτα μας, φάγαμε το βραδινό μας και πήγαμε στα δωμάτια μας να ξεκουραστούμε και αργότερα να κοιμηθούμε γιατί το πρωί είχαμε κρίσιμο ματς.

Σηκωθήκαμε στις 8 το πρωί. Φύγαμε από το ξενοδοχείο με προορισμό το γήπεδο στις 10.20 και σε 10-15 λεπτά μας υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι της ομάδας του Ηρόδοτου έξω από το γήπεδο πολύ θερμά.

Ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε στο παρκέ για τα αναγνωριστικά σουτ. Επιστρέψαμε στα αποδυτήρια για τις τελευταίες εντολές πριν το ζέσταμα. Ξεκινήσαμε κανονικά και κατά την διάρκεια των διατάσεων, μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, πληροφορηθήκαμε ότι οι ''αξιαγάπητοι'' διαιτητές είχαν μεταβεί στο Ρέθυμνο!!!

Μετά από μία ώρα που ήρθαν και οι διαιτητές ξεκίνησε ο αγώνας. Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται! Πολύ άγχος, πολλά λάθη από εμάς αλλά και από τους διαιτητές. Θεωρώ ότι κατά την διάρκεια του ματς είχαμε κάποια καλά διαστήματα, ελάχιστα ναι μεν αλλά είχαμε. Ήταν λάθος μας που επιτρέψαμε σε μία ομάδα Α2 να ελπίζει και μας παρέσυρε στον ρυθμό της.

Ένα λάθος μας ακόμα ήταν που ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με τους διαιτητές που σφύριζαν έδρα και σε κάποια σημεία επέτρεψαν να γίνει ροντέο το ματς με πολλά παράπονα από εμάς αλλά και από τους γηπεδούχους. Απλά στο τέλος η εμπειρία της Ζωής Κεχαγιά μας βοήθησε να πάρουμε την νίκη.

Με πολύ απλά λόγια κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Γενικά το ματς δεν είναι άξιο σχολιασμού εκτός της μαχητικότητας των αθλητριών του Ηροδότου, που εάν συνεχίσουν έτσι θα είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών ομάδων και φαβορί για το πρωτάθλημα της Α2. Έτσι λοιπόν ευχαριστούμε την Κρήτη και ειδικά την ομάδα του Ηρόδοτου για την όμορφη φιλοξενία και το πανέμορφο βράδυ της Κυριακής που περάσαμε!!!

Επιστροφή στην Κω λοιπόν για δουλειά με πολύ περισσότερη όρεξη γιατί αυτή την Κυριακή αντιμετωπίζουμε και πάλι εκτός έδρας την ομάδα του Άρη στην Θεσσαλονίκη για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Έχουμε μια εβδομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας, ώστε να πάμε στην Θεσσαλονίκη και να έχουμε την ίδια έκβαση αποτελέσματος.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε γιατί το έχω δει κ εγώ όπως και όσοι ήρθατε στο τουρνουά και η ομάδα μπορεί να παίξει και όμορφο αλλά και ποιοτικά καλό μπάσκετ. Έτσι λοιπόν σας ευχαριστώ εκ το προτέρων για την συμπαράστασή σας και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ.