Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Οταν παίζει άμυνα αυτή η ομάδα δύσκολα να χάσει...»

Οι φίλοι του ΠΚ Νεάπολης δημοσίευσαν το παρακάτω κείμενο στο μπλογκ τους για τον χθεσινό αγώνα με τον Γαλαξία:








«Υπάρχουν δυο περιπτώσεις για να κερδίσεις έναν αγώνα μπάσκετ. Η πρώτη έχει να κάνει με το επιθετικό μπάσκετ, αν έχεις 10 πολυβόλα δύσκολα να χάσεις και ας είναι σε αφλογιστία τα μισά. Η άλλη περίπτωση είναι λίγο πιο δύσκολη, πρέπει να κατεβάσεις πόδια, πρέπει να ανοίξεις χέρια και πρέπει να είσαι η σκιά του αντιπάλου. Η δεύτερη περίπτωση λοιπόν έχει να κάνει με την καλή ατομική και ομαδική άμυνα.

Η ομάδα μας εδώ και δυο χρόνια παρουσιάζει ένα καλό και δυνατό μπάσκετ παίζοντας πολύ καλή ατομική και ομαδική άμυνα. Κάθε χρόνο είμαστε στις κορυφαίες άμυνες του πρωταθλήματος.

Η άμυνα θέλει ενέργεια. Στην άμυνα πρέπει να θέλει κάποιος για να του βγει, αλλιώς το παζλ χαλάει. Χθες και για το δεύτερο μισό του αγώνα με τον Γαλαξία είδαμε αυτό που μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν το έχουμε δει. Είδαμε τους αθλητές μας να θέλουν να παίξουν άμυνα, να παίζουν άμυνα και να μας δίνουν την εντύπωση σε πολλά σημεία του αγώνα, πως δεν ήταν άνθρωποι αλλά ατμομηχανές.

ΠΑΘΟΣ, ΟΡΕΞΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ. Κανείς από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο δεν θα το σκαφτόταν ποτέ, πως μετά από τα πρώτα είκοσι λεπτά κάκιστου ποιοτικά αγώνα, μετά τους μόλις 4 πόντους της πρώτης περιόδου, οι αθλητές μας θα έβρισκαν την φρεσκάδα που δεν είχαν  από το πρώτο ημίχρονο. Και εκεί ήταν που έφυγε η διάφορα, εκεί ήταν που ένα γήπεδο χειροκροτούσε τους αθλητές μας, εκεί ήταν που η Νεάπολη έγινε ΝΕΑΠΟΛΗ.

 Το μήνυμα το πήραν όλοι, και οι αθλητές και οι προπονητές και ο κόσμος. Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα. Απλά θα πρέπει να υπάρχει ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ. Θα πρέπει πρώτα και πάνω από όλα οι αθλητές να σέβονται τον ιδρώτα τους. Να δείξουν τις πραγματικές τους αρετές , όπως έκαναν ως σε ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο.

 Όλοι όσοι έπαιξαν αλλά και όσοι δεν έπαιξαν για διαφόρους λόγους στο χθεσινό παιχνίδι πρέπει να είναι προσγειωμένοι. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και η διάρκεια θα δείξει τους τελικούς νικητές.

Αρκετά καλή η διαιτησία της κας Τζιβελεκιδου, δεν απέφυγε τα λάθη και για τις δυο ομάδες ο κος Σελεβός.  Από αύριο όλοι κοιτάμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά….»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια