ΑΣ Χορτιάτης: «Δώστε μας ώρες προπονήσεων στο γήπεδο που αγωνιζόμαστε»

Από το ΔΣ του ΑΣ Χορτιάτη πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:






«Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό της αρχηγού του γυναικείου τμήματος αντιλαμβανόμαστε για ακόμα μια φορά όλοι το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τα τμήματα του συλλόγου.

Είναι το λιγότερο εγκληματικές οι κινήσεις κάποιων ανθρώπων που φροντίζουν με το έτσι θέλω να μην παρέχουν στον σύλλογο τις απαραίτητες ώρες του γηπέδου ώστε να πραγματοποιούνται οι κατάλληλες προπονήσεις.

Το γυναικείο τμήμα αναγκάστηκε να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα περνώντας πάρα πολλά εμπόδια και καταφέρνοντας να κάνει μόλις οκτώ προπονήσεις πράγμα που κάνει ευκολότερο τον κίνδυνο τραυματισμών.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το αντρικό τμήμα αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου και δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να φοβόμαστε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μπορεί να υπάρξουν και άλλα μυικά προβλήματα σε αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να αναλογιστούν το μέγεθος του προβλήματος και να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτόν τον πόλεμο που γίνεται κατά του ΑΣ Χορτιάτη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια