Σταϊκοπούλου: «Ταλέντο και όρεξη για δουλειά»

Στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή θα παραμείνει η Τάνια Σταϊκοπουλου. Η ίδια είχε αναλάβει ως υπηρεσιακή προπονήτρια μετά την παραίτηση του Γιάννη Κούκου αλλά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας οδήγησαν στο να αναλάβει ως προπονήτρια του Ηρακλή επίσημα και όχι πλέον υπηρεσιακά.








Η Τάνια Σταϊκοπούλου μίλησε στη Bluearena:

Για τη συμφωνία με τον Ηρακλή, είπε: «Κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής με μικρές σε ηλικία αθλήτριες που έχουν ταλέντο και όρεξη να δουλέψουν».

Για τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας: «Οι δύο νίκες ήταν περισσότερο αποτέλεσμα της δουλειάς του προηγούμενου προπονητή. Από την πλευρά μου βέβαια έβαλα κάποιες πινελιές στο παιχνίδι. Βοήθησαν και τα κορίτσια καθώς με την αλλαγή του προπονητή αν και δεν ήξεραν από την ψυχολογία μιας τέτοιας κατάστασης, ανταπεξήλθαν πολύ καλά» και πρόσθεσε:

«Ηλικιακά είναι από τις μικρότερες ομάδες στην κατηγορία. Υπάρχει όμως ταλέντο, όρεξη για δουλειά, για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Είχα βοήθεια από παντού αλλά και τα κορίτσια με δέχτηκαν στην παρέα τους».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθλητικό: «Είναι μια έμπειρη ομάδα, ενισχύθηκε με παίκτριες. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια